Ismertek ilyen külföldi menhelyt?
Sziasztok! Szeretnék segíteni a helyi gyepin, az esélytelen keverék kutyáknak. Szeretném felvenni külföldi menhellyel a kapcsolatot, akik Magyarországról mentenek kutyákat, de fogalmam sincs, hogy induljak el. Ismertek ilyen menhelyeket?
Tudom, hogy azok a kutyák, akiket itt semmibe néznek, azokat kint megbecsülnék.
Lehet én vagyok retardált 8 óra munka után, de nem egészen értem. Külföldről fogadnál örökbe vagy kint élsz és magyarországi kutyát fogadnál örökbe?
Egyébként egyik sem egy ördöngősség, ha beszéled a nyelvet. Az biztos, hogy a Magyarországról kivitt kutyák 80%-át már várja kint a gazdi, azaz kb 20%-uk az, akik menhelyre kerülnek.
Igen, azt nem tudom hogy minden gyepmesteri telepet, de sokat már az állatvédők felügyelnek,kihozzák onnan a kutyákat, gazdát keresnek nekik, a menhelyre átviszik, külföldre is kiviszik.
Szerintem ha ebben részt akarsz venni, az lenne a legjobb ha a hozzád legközelebbi menhely vezetőjével beszélnél, és besegítenél nekik a munkában.
Ennek a menetéről nem tudok, de lehet, hogy az is nagy segítség lenne, ha kicsit megismernéd a kutyákat és egy facebook oldalra feltöltenél róluk pár előnyösebb képet egy kis leírással külföldiül :) meg akár magyarul is, mert a gyepik azt sem nagyon szoktak...
jellem, energiaszint, mozgásigény, háttérsztori stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!