Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hogyan tudnék 17 évesen...

Hogyan tudnék 17 évesen iskola mellett segíteni az állatokon?

Figyelt kérdés
Akár menhelyi állatokról legyen szó akár nem. Nagyon szeretem az állatokat és szeretnék hasznos lenni ilyen szempontból hogy ne csak "messziről" szeressem őket hanem tényleg segítsek rajtuk, ha kell. Hogyan lehetséges ez? Már ha lehetséges:) (pusztán a jó szándék vezérel nem egyéb hátsó szándék úgyhogy kérlek titeket normális választ írjatok)

2018. szept. 24. 00:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Pontosan teljesen egyetértek és az állatkiserletezes a világ egyik és legundoritobb dolga és ezt mind azért, hogy a hülye embernek legyen mit magára kennie illetve mert unatkozik hát kísérletezzen magan a barom :D

szintúgy mint a cirkuszokba való részvétele az állatoknak akiket rakényszerítenek arra hogy szórakoztassa a sok agymosott embert.:D kérdem én minek? Minek vadon élő állatokat verni meg eheztetni(hallottam már ilyen esetről is) hülyeségek miatt? Nonszensz

2018. okt. 3. 15:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Luxemburgban már betiltották a vadállatok cirkuszi szerepeltetését, reméljük más országok is áveszik ezt!
2018. okt. 3. 15:54
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy itt is befogják!!!
2018. okt. 3. 15:55
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyszerűen el nem tudjátok képzelni mennyire gyűlölöm az embereket (megneztem a linket amit küldött egy válaszoló) és sokkolva vagyok most nagyon

Hogy hogy lehetnek ilyen nyomorultak egyes emberek ilyen gerinctelen módon kínozzák az állatokat olyan állatokat akik szívből tudnak szeretni!

Börtönviselt embereken gyilkosokon vagy jobbat mondok inkább

magukon próbálják ki maguknak dugjanak le csövet a torkukon és ott pusztuljanak meg mindannyian ahol vannak (elnézést a megfogalmazásért de iszonyú dühös vagyok)

2018. okt. 3. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!