A szomszédban van egy tacskó, és szerencsétlen állandóan ki van zárva a kertbe (ami nem túl nagy, de nem látok be rendesen hozzájuk) folyton ugat mert szenved. Emellett a szomszéd üvöltözik vele és most meg is ütötte valamivel.
Valamint azt is kellene tudni, hogy van-e ivóvize, illetve a nap elől el tud-e bújni.
Ha ez a kettő nincs meg már simán lehet állatkínzásról beszélni ilyen 30 fokokban!
2018. jún. 9. 20:58
2/8 A kérdező kommentje:
Van videó, de nem látszik semmi csak az üvöltözést lehet hallani. Azért kiabált a csaj a kutyával mert megharapta, de nem fog ok nélkül beleharapni egyet, gondolom elege van már szegénynek.
Amúgy kölyökkutyáról van szó. Viszont, hogy kap-e enni rendese azt nem tudom.
2018. jún. 9. 21:15
3/8 anonim válasza:
persze mert csakis a tulaj lehet a rossz, vannak kinti kutyák is.
"folyton ugat mert szenved." ez se igy müködk
2018. jún. 9. 21:23
4/8 anonim válasza:
A mi kutyánk is kint van az udvaron. Van háza, vize, meg minden. Az, hogy egy kutya nem a házban él, még nem állatkínzás, sőt, jobb neki a kertben szaladgálni. Azt nem tudhatod, hogy miért ugat. Simán lehet, hogy a járókelőket ugatja, vagy ilyesmi. Ha nem látsz át, honnan tudod, hogy megütötte? Járj utána, hogy tényleg úgy van-e, ahogy gondolod, ennyi alapján ne hívd az állatvédőket, elvégre ha mégsem volt igaz a sejtésed, akkor egyrészt megalázol egy ártatlan embert, másrészt magadat is lejáratod.
2018. jún. 9. 22:36
5/8 anonim válasza:
Hol a kurv4 anyjában legyen az a cseszett eb, ha nem az udvaron?
2018. jún. 10. 19:45
6/8 anonim válasza:
Szerintem még ne! szerezz minél több bizonyítékot!
2018. jún. 11. 15:06
7/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szaladgál a kutya a kertben, mivel az nem is rendes kert hanem csak egy udvarrész. És nem ugatja a járókelőket mert ki se lát onnan...Azt meg biztosan tudom, hogy megütötte mert hallottam, hogy mondja a pasijának, hogy hozza már ide a papucsot és utána csattant valami szerencsétlen meg nyüszített...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!