A szomszéd kutyát nem etetik napok óta. Kihívjam az állatvédőket?
Figyelt kérdés
A szomszédban meg halt a két idős tulajdonos.a fia,és az unokája látogatott el a házhoz mindig.az unoka bulizni is szokott,de már 2 hónapja nem jöttek ki.van egy kutya is,erdélyi kopó fiú(7-8 éves)..nagyon magába süllyedt,mert senki se foglalkozik vele.én mindennap adok neki ennivalót,és csontot,pedig nekem is van két kutyám.vizet is szoktam neki vinni,csak egy nagy kerités van,ahol nehéz ezt megoldani.sokszor hazafelé menet is adok neki a tízórai maradékomból.meg szokott egy idős ember is jönni,aki alig tudja magát eltartani,de a kutyának mindig is adott maradékot.ez egyáltalán nem egézséges a kutya számára.meg egy kicsit sántít is.egész nap az udvaron összegömböjödve fekszik,de ha hívom,rögtön fut.kihívjam az állatvédőket ezügyben?2018. márc. 23. 12:25
11/15 anonim válasza:
Megelőztél, de nem baj. Tényleg jó, hogy törődsz a kutyával. Köszi a nevében is. :)
Reméljük a legjobbakat!
12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy beakartam fogadni,de mivel lánykutyáim vannak,meg nem is kell több kutya,ezért nem fogadhatom be.
2018. márc. 23. 12:51
13/15 anonim válasza:
Megértelek. Az is nagy segítség, ha intézkedsz.
15/15 A kérdező kommentje:
Igen! Válaszoltak a levelemre. 2018 március 30.-án kijönnek ezügyben.
2018. márc. 23. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!