Lejárt kötszernek örülne egy menhely?
Attól, hogy lejárt a szavatossága, az még most is steril. Vidd el, biztosan örülnek neki. Inkább, minthogy kidobd. Kisebb, felületes sérülésekre nyugodtan rá lehet tenni, be lehet kötözni a kutyákat, macskákat. Előtte úgy is fertőtlenítik a sebet.
Megemelem a kalapom előtted! :)
2-es vagyok. Azért majd írd meg, hogyan fogadták, örültek-e. Bár minden adománynak örülnek, de elsősegélydobozokat ritkán kapnak szerintem a menhelyek.
Én győri vagyok, itt plédeket gyűjtöttek önkéntesek. Tudtam adni, ez jót tesz a léleknek, hogy ha valamilyen apró formában is, de tudunk segíteni. Mondjuk nem állok jól anyagilag, kutyatápot, hasonlókat nem tudok venni, de a segítség bármilyen formája örömmel tölti el az embert. Erre (is) szokták mondani, hogy jobb adni, mint kapni.
3-as vagyok. Azért majd írd meg, hogyan fogadták, örültek-e. Bár minden adománynak örülnek, de elsősegélydobozokat ritkán kapnak szerintem a menhelyek.
Én győri vagyok, itt plédeket gyűjtöttek önkéntesek. Tudtam adni, ez jót tesz a léleknek, hogy ha valamilyen apró formában is, de tudunk segíteni. Mondjuk nem állok jól anyagilag, kutyatápot, hasonlókat nem tudok venni, de a segítség bármilyen formája örömmel tölti el az embert. Erre (is) szokták mondani, hogy jobb adni, mint kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!