A kutyám szemébe konfetti ment! Hogy szedjem ki? Sürgős!
Én jártam hasonlóan. Egy hülye képen fújta konfettivel a vizslámat. Az lett, hogy kutya feje lefog (egy ember nem kis munkája) a másik pedig egy fénymásoló A4 papírlapból ollóval kivágott darabbal rendkívül óvatosan érinti a szemgolyót és rátolja a piszkot. Utána a papírlap kissé ferdén (nem a szemmel párhuzamosan!) elvesz és hopp, kijött a konfetti. Természetesen a szemgolyó szélére kell kitolni előbb és nem a látómező közepét karistolgatni...
Lehetne desztvíz sugárral vagy gyorsfagyasztással próbálni, de elég macera. Ha ügyetlen vagy ehhez a művelethez, akkor inkább orvos és legközelebb vigyázz rá jobban...
Ami biztos, hogy papírlappal nem próbálkoznék, mert simán belevág bármilyen lágy részbe!
Akit még nem vágott meg papírlap, persze el sem tudja képzelni, de nagyon veszélyes!
7-esnek totál igaza van: a papírlap csúnya dolgokat tud művelni, engem is vágott már meg.
Bár a probléma nyilván már megoldódott, de későbbiekben valakinek még jól jöhet: papírzsebkendő a sarkánál megcsavarva, tölcsér formájóra pödörve és a "tölcsér" legkeskenyebb részével ki lehet óvatosan tolni a szem sarkába és onnan kipöckölni a zsebkendővel.
Persze tényleg csak a fejet lefogva, óvatosan mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!