Szerintetek úgy állatbarátnak számítok, ha imádom a húst, viszont szeretem az állatokat, és nem tudnék ártani egyetlen gerinces élőlénynek sem?
Egy állatnak nem az a lényeg, hogy halála után hova kerül -tányérra vagy a dögkútba- hanem hogy az előtt milyen élete volt.
Attól mert eszel húst, még küzdhetsz a fenntarthatóbb nagyüzemi állattartásért, az állatkínzások ellen.
Én szeretem a húst, persze ha eltűnne nem esnék világfájdalomba, a természetnek van egy rendje, az egeret megeszi a kígyó mégse dobálom oda minden hüllősnek hogy boááááá gyiiiiiiiilkossssss, ez az élet rendje, az egyik állat megeszi a másikat.
NADE, azzal nem értek egyet hogy az ember ezt milyen alantas módon végzi. Az állatkínzás határát súrolja néhány húsüzem és szerintem ha már szegény állat az életét adja a kényelmünkért a minimum amit megérdemel egy szép élet. Persze drágulna a hús ha minden marha, disznó, baromfi szabadon élhetne legelőn, elég hellyel de mivel nem venné el teljesen a húst ígyis tudna enni az átlag ember csak max ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!