Valaki tud olyan menhelyet mondani aki ad "bizonylatot"?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tartunk céges karácsonyi ajándékozást, azonban akit én húztam ő egy közös beszélgetés alkalmával azt mondta hogy ő annak örülne a legjobban, ha ezt a pénzt amit az ajándékozásra szánunk, azt felajánlanánk egy ilyen szervezet számára. Mivel én nagyon szeretem az állatokat, ezért arra gondoltam hogy elutalom az egyik szervezetnek ezt az összeget, viszont biztos nagyon jól esne a munkatársamnak ha kapna egy "emléklapot" amin a neve áll. Lehet ilyet kérni a menhelyektől? Vagy van olyan aki ad ilyet?2017. dec. 11. 20:27
1/2 anonim válasza:
Biztos, hogy meg lehet beszélni a menhelyen, igen. Válaszd ki, melyik menhelynek szeretnétek adományozni, keresd fel őket, és meséld el nekik a sztorit és hogy mit szeretnél. Biztosan örülni fognak, és partnerek lesznek az emléklapban is.
2/2 anonim válasza:
Szia, ez Etyeki Menhelyen biztos találsz megoldást a "problémádra" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!