Kikötött kutya. Mi a teendő?
A szomszédban van egy kikötött kutya,soha nincs elengedve vagy foglalkozva vele.egész nap ordít a nyomorult állat ,néha sikerül elszakítania a láncot és akkor rohangál a kertben .Eleinte a teraszukra bekötötték ,ahonnan kiugrott állandóan és majdnem felakasztotta magát.Aztán rájöttek hogy ez így nem jó és kikötötték egy olyan helyre ahol el sem tudott bújni a nap elől vagy eső elől.Nincsen háza, játékai hozzá sem szolnak.nincs sétáltatva, a nap 24 órájában ott görnyed a láncon.Már nem bírjuk nézni!
Hova lehet bejelenteni?
És lehet névtelenül?
Minek az ilyennek kutya egyátalán?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Van rá esély hogy elveszik tőle? Mert ez nem fog változni ha itt marad!
4-es: falun azért tákoltak neki valami hz szerűséget.
KÉrdező: ez így kimeríti az állatkínzás fogalmát. KÉszíts minél több képet-videót, ha esetleg szükség lenne rá.
Amúgy nem lehet velük beszélni? Hogy miért tartják így? Miért kell nekik egyáltalán?
Tudom! elkeserítő!
Köszönöm a választ!Jó lenne ha nem tarthatna minden jöttment kutyát!
5 ös: Nem próbáltam beszélni Vele! Ki tudja ki ez ,nem ismerjük !
És ha abból indulok ki hogy hogyan bánik az állatával akkor nem is merek ! Ezért kérdeztem hogy hova jelentsem be és hogy lehet e név nélkül,mert tartok tőle hogy az Úr nem tudna kultúrált lenni .
8 as : nem nézi le a falusi embereket! Nyugalom!
Tahók mindenhol vannak faluban városban ! legalább mi ne essünk egymásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!