Kérekszépen minden jó szívű embert, ahogy tud segítsen. Mit csináljak anyámmal?
Van egy kutyám.
Bichon havanese, 2 éves.
Semmi probléma nincs vele, azon kívűl, hogy nem szabad elengedni kint póráz nélkül, mert átmegy a messzi messzi szomszédba, mert ugye nincs kerítés.
Viszont elég hamar visszajön.
Anyám, kitalálta azt a baromságot, hogy elektromos nyakörvel majd megtanítja.
Mondtam neki hogy akkor rakjon a saját nyakába is mert ez állatkínzás.
Erre, "na csak figyeld".
Kérlekszépen segítsetek nekem.
A szívem szakad meg.
Ha tehetnêm elvinném.
De suli melelett dolgozok, (cukrász vagyok), égy nem egyszerű, mert sajnos még a családommal élek, és még itthon hagyom a kiskutyám, addig ezek bármit csinálhatnak vele.
Fiamként tekintek erre a kutyára.
És csak rajtam keresztül csinálhatnak vele bármit...de mivel említettem.
Anyám megrendelte ezt a fo**t, és nem merem egyedül hagyni.
Állatkínzó!!!
Segítsetek:'(
Mi lenne a végső cél? Az, hogy legyen egy jó behívása vagy kint lehessen egyedül hagyni az udvaron?
Az utóbbi szerintem felejtős,az előbbit pedig meg lehetne oldani a nyakörvvel, de nem biztos, hogy egy kutyanevelésben tapasztalatlan személynek ez kisebb-nagyobb lelki traumák nélkül sikerülhet.
Alapvetően persze nem olyan borzalmas eszköz ez, mint amilyennek írod. Nem a 220-al csapatod meg a kutyát, hanem csak egy kis bizsergést fog érezni. Ha nagyon aggódsz, próbáld ki magadon és meglátod, hogy nem annyira gáz cucc ez.
Már bocs de hogy nincs kerítés? Na mindegy.
Ülj le anyáddal és beszéld meg vele, hogy csináljátok meg a kerítést. Vagy inkárban bezárod egy nagy ketrecbe. Jobb mint az elektromos nyakörv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!