Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ti hány év börtönbüntetést...

Ti hány év börtönbüntetést adnátok az állatkínzóknak?

Figyelt kérdés

2017. júl. 11. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Hát az ilyenen mindig elgondolkozok mint az utolsó is hogy belerúg az öccsébe.Értem én hogy ugyan az meg neki is fás stb de így akkor mivel vagyunk különbek?Miért van akkor jogunk mások felett ítélkezni?De mind 1 is csak van hogy nem értem a lényeget.Személy szerint én behoznék egy olyan jó kis törvényt hogy emberölésé halálbüntetés,de ezt nem arra az elvre alapozva mint amit felül leírtam.Hanem mint sullyoságot mérve vagy nem is tudom hogy írjam hogy érthető legyen.Majd miután ez a rendelet meg lenne kevesebb lenne a börtönökbe zárt emberek száma így lehetne szigorítani az állatvédelmi törvényeken is,és hogy hány évet adnék?Szerintem olyan 2-5 évet,én ezt tartom elfogadhatónak.
2017. júl. 12. 17:06
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

"Értem én hogy ugyan az meg neki is fás stb de így akkor mivel vagyunk különbek?"

Én hiszek a szemet szemért elvben. Nem fogok az utcán végigmenni és minden velem szemben jövőt felpofozni, mert olyan kedvem van. De ha valaki nekem lekever egyet, annak becsületesen visszaadom. Ez a különbség.

2017. júl. 12. 17:18
 13/22 anonim ***** válasza:
56%

Én különválasztanám azt, amikor az állatkínzás oka "csak" nemtörődömség, attól, amikor szándékos. Előbbi esetben 1-5 év (de letöltendő, nem felfüggesztett!), visszaeső illetőnél 10-ig is felmehetne. Utóbbinál 10 év lenne a minimum, és mehetne életfogytig.

(Halálbüntetést már nem is említem meg, felesleges ábrándozni róla.)

2017. júl. 13. 23:51
 14/22 anonim ***** válasza:
17%
#8 Csak azt felejted el, hogy ha gyerek csinál valamit, annak nagy valószínűség szerint az elcseszett nevelés az oka. A szülőket miért nem akarod felelősségre vonni?
2017. júl. 13. 23:53
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ, milyen súlyú a tett. Ha mondjuk megverte a kutyáját, pénzbírság és 1 év. Ha megölt egy lovat, 4-5 év.

Én olvastam egy cikket, aminek a címe: "Állatkínzó gyerekek-megmutatjuk, mi lesz belőlük". Ebben a cikkben azt írta, hogy az állatkínzó gyerekek legtöbbje tömeggyilkos lesz felnőtt korára. Mert ha pl. egy gyík életét nem tudja értékelni ( akármilyen jelentéktelennek tűnik számára), akkor az emberélet sem lesz értékes később számára. Valami pszichológushoz én is elvinném őket, pszichopaták..... :(

2017. júl. 19. 08:02
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Ma már az állattartók jelentős része állatkínzó onnantól is, aki panelben tartja, de ő "szereti"..a bezárás is kínzás :DDD

Ők alapból 6 hónapot biztosan;)

2017. júl. 30. 17:01
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Az elkövető minden esetben MINIMUM ugyanazt kapja, mint amit elkövetett! MINIMUM!

Száraz kenyér, böri? Lósz*rt!

MINIMUM elkövetni rajta, hosszú, és lassú kínhalállal! Segítek! És még sokan megtennénk ezt..

ELÉG! Elegünk van, hogy semmi se történik!

2017. aug. 10. 11:54
 18/22 anonim ***** válasza:
7-esnek,8-asnak és 17-esnek üzenem, hogy ti sem vagytok jobbak az állatkínzóknál. Minden embernek joga van élni bizonyos korlátokon belül, amibe az állatkínzás még beletartozik. Nem mondom hogy jó dolog, sőt... De ti sem vagytok normálisak ha képesek lennétek valakit megölni ezért. Gondolkodjatok már, emberek vagytok vagy mi. Viselkedjetek is úgy.
2017. aug. 24. 23:37
 19/22 anonim ***** válasza:

"Minden embernek joga van élni bizonyos korlátokon belül, amibe az állatkínzás még beletartozik."

Nem, nem tartozik bele, hiszen törvénybeütköző. Egyébként ha még jogunk lenne is rá, józan ésszel rendelkező ember nem tenné meg.

2017. aug. 25. 09:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valami törvénybeütköző, nem feltétlenül érdemel halált az illető aki elkövette. Egy túrórudi ellopásáért egy boltból, még nem kell valakit megkínozni és megölni.
2017. aug. 25. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!