Állatbántalmazást hol lehet jelenteni, kihez fordulhatok?
Az imént bevásárláskor egy nagyáruház parkolójában szemtanuja voltam annak, ahogy egy ott szaladgáló kutyust bántanak. Azt hittem kóbor a jószág, de ott termett egy autós, amiből kiszállt egy pasas, pórázt erőltetett a kutyára és elkezdte ütni és rugdosni (mit csináltál k. anyád és rohadt dög felkiáltásokkal), aztán szó szerint betuszkolta a kocsiba.
Semmiképp nem akarom hagyni ezt a dolgot, és nem csak én láttam. Mindenképp jelenteni szeretném az illetékeseknek, az autó rendszámát felírtam.
Kihez fordulhatok? Rendőrség? Állatvédők?
Az eset egyébként az imént történt a ceglédi Tesco parkolójában.
18l
A helyi rendőrségen tehetsz feljelentést.
Az állatvédők nem hatóság, ők nem tudnak segíteni ebben.
Természetesen tanuskodnék, bármit megtennék hogy az a féreg ne ússza ezt meg és a kutyát elvegyék tőle, mert a látottakból ítélve, ez nem az első alkalom volt.
Többen is látták, őket is meg tudja keresni a rendőrség? Mert ők is tudnának tanuskodni velem akkor.
Gyorsan tegyél feljelentést, és hívd fel a rendőrök figyelmét arra, h. van térfigyelő (aminek a felvételeit csak ideig-óráig őrzik), h. lehetőleg ne téged/ benneteket vegyenek elő...
Ki tudja, mire képes az elkövető bosszúból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!