Éheztetett kutya. Mit tehetek?
Egy üres telken tartanak egy nagyobb testű keverék kutyát, de csont és bőr. Kiderítettem, hogy ki a tulaj. Azt mondják róla, hogy általában csak hétvégente jár haza Ausztriából, hétköznap nincs itthon. Hárman etetjük a kutyát, mióta felfedeztük, hogy éhezik. Hagytunk üzenetet , hogy a hatósághoz fordulunk, ha az egy megy tovább, de nem érdekli a pasast. Mi még soha nem láttuk őt. Ez egy telek egy pici házzal, csengő sincs.
Elhatároztam, hogy a jegyzőhöz fordulok, mert ő az illetékes. Kötelezze őt a kutya ellátására vagy koboztassa el az állatot. A kérdés: ha a jegyzőhöz fordulok, akkor ő kiadja a nevemet a pasasnak? Az a hír járja róla, hogy arrogáns és inkább jobb vigyázni vele. Nem vagyok gyáva és sunyi sem, merem vállalni a feljelentést is, csak féltem magamat, a 6 éves lányomat és a saját kutyáimat a bosszútól. Egy vidéki faluban lakom (28/N)
Öröm látni, hogy ilyen jó emberek vannak mint ti! :)
A gazdája pedig egy mocsadék, remélem ő se fog jóllakni soha!
Ez bűncselekmény, de én is azt javaslom, hogy állatvédő szervezetnek szóljatok! ők nem fogják ezt annyiban hagyni, és lépni fognak, így a te neved nem fog szerepelni a történetben. Nem tudom, hogy hol laksz, de pl. őt is megkeresheted, mert ha jól tudom az egész országból szokott kutyákat menteni:
Nálunk pl mindenkinek kiadják a nevét, mert szerintük "fő az egyenesség".
Én simán megfognám a kutyát és elvinném onnan amikor senki sem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!