Szerintetek jó ötlet lenne. De nem tudom hogy a gazdája oda adná-e mert azt mondja hogy kel mert őrizni-e kell a házat nem tudom hogy őrzi a házat ha láncra van csappva?
Hát a jelenlegi "gazdájától" megszabadítani mindenképpen jó ötlet lenne, az biztos.
De kutyát nem szabad csak a nyári szünetre vállalni, csak akkor fogadjátok be, ha az végleges. Na meg persze, ha a tulajdonosa lemond róla.
Gondolom, iskolás vagy még, tehát nyilván a szüleid döntenek. Mivel a kutya nyilván teljesen neveletlen, szocializálatlan, esélyes, hogy szükség lenne kutyaiskolára is.
Azonnal bejelenteni. Ez kimeríti az állatkínzás fogalmát. Tilos láncon tartani a kutyát, az éheztetés-szomjaztatásról már ne is beszéljünk.
Nem kell jófejkedni a hülye paraszttal, azonnal hívjátok a legközelebbi állatvédő szervezetet, az ilyen baromtól el KELL venni a kutyát, örökre, mielőtt késő lesz.
Befogadni nem jó ötlet, a leírásod alapján gyerek vagy, nem lennél alkalmas rá, hogy egy hónapokig-évekig kínzott, agresszív és félős kutyát nevelj, pláne 2 saját mellett. Csak egyszer ugranak össze egy rossz mozdulat miatt, és már nem tehetsz semmit. Az állatvédőknek szólj, ők majd elhelyezik és rehabilitálják. Utána örökbefogadhatjátok természetesen.
4: nem tudom mennyire lehet boldog egy láncon tartott kutya (akár hosszú, futó láncon is). szerintem nem nagyon. ha van udvar kerítést kell csinálni, nem láncra kötni. vagy nem kell kutyát tartani.
azon meg ne csodálkozz, hogy ezért lepontoznak itt, ahol még azt is lepontozzák, ha engeded az ágyadba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!