Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Az elöbiekben is hogy emlittet...

Az elöbiekben is hogy emlittettem 6-7hetes a csupasz malackám és mennyi idös korától lehet him párt választani mellé? Tudómásóm szerint, még korai lenne mert bele halhat a vemhességbe. És milyen korú legyen ha még is ha lehet?

Figyelt kérdés

#6 hetes #skinny malacka
2017. jan. 22. 00:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segitséget.Még egy olyan kérdésem lenne,hogy van,hogy néga mindha tusszögne vagy mindha fujná az orrát ez mitöl van? de ha szenát rag akkor is csinál néha olyat.Megfátott? Remélem nem.

Meg mar arranyosabb mert odabuik hozzám ha kiveszem es ha zajt hall és kis röfögö hangot ad és odabuik gozzám.Nagyon imádon es féltem nehogy baja legyen.

2017. jan. 25. 16:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Napi néhány hapci elmegy de ha sűrűn csinálja nézesd meg dokival, lehet megfázott.
2017. jan. 25. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen meleg van ott ahol a ketrece van? Kopasz malacokat melegebb helyen kell tartani, huzat meg semmiképpen ne érje mert könnyen megfázik.
2017. jan. 25. 18:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Meleg van a lakásban.27-28-29 fok kb.
2017. jan. 25. 23:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Hisztizve ébresztett ma reggel pedig volt széna,víz,táp,zöldség,gyumi,és evett is de csak hisztizett és erfekes ahogy kivettem ölébe és melkasomra tettem csak röfögött már csak ha simiztem es érdekes közbe közbe fel sir ez mit jelent ?Hiányzik a tesója?vagy az anyukája?
2017. febr. 2. 12:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Ölembe elnézést az elirásért.Amugy esszik de a tv prikát jobban szereti mostmar ugyvettem észre mind a répát,és egyik pillanatrol elzezd uiktatni.Es szokása ha kiválogatta a kajat a tálkájábol ami neki izlik es nem talál fogáravalot belecsinál igy is ugy is és haja rolla beszélünk elkezd hünnyögni.Mit tudok tenni?
2017. febr. 2. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!