Állatoknak nyilván az állat aranyosabb, embereknek inkább a kisbaba. Facebookon mutogatnak cuki kisállatokat és cuki kisbabákat is. De azért - szerencsére - sokkal több a baba, mint az állat. Most még.
2016. szept. 27. 08:04
14/35 anonim válasza:
Bevallom nem vagyok gyerekpárti de a járni tanuló kisgyerekek szerintem pl cukik (amíg nem kezdenek sikítozni és sírni) de az állatokat jobban szeretem, szinte nem tudsz olyan állatot mondani ami piciként nem édes, még a kicsi kopasz patkánykákat is imádom, Patkányvarázsban gumicukroknak hívjuk őket :D
2016. szept. 27. 09:10
15/35 anonim válasza:
én jobban szeretem az állataimat, mint az emberek nagy részét,akik körül vesznek nap , mint nap.(munka,suli).
és igen,aranyosabbnak találom az állat kölyköket, mint az ember babákat. de ettől függetlenül ha egy ismerősömnek van gyereke,ugyanúgy örülök vele és egész aranyosnak találom a gyerekét is.
de alapvetően inkább az állatokat szeretem.több szeretet adnak és hűségesebbek mint az emberek nagy része
2016. szept. 27. 16:02
16/35 anonim válasza:
egy kutyus cuki szőrmókás míg egy kisbaba csupasz
2016. szept. 27. 17:13
17/35 anonim válasza:
#16 te sem láttál még kopasz kutyát :)) persze én az állatok oldalán állok de ez butaság, kopasz tengerimalac, macska, kutya, patkány is van :)
2016. szept. 27. 17:17
18/35 B. Kati válasza:
Ez kb olyan összehasonlítás, mint a szezon, meg a fazon, vagy jobb-e a bundás kenyér, mint a rántott hús. :)
2016. szept. 28. 06:08
19/35 anonim válasza:
"aranyos" babákból milyen undorító felnőtt emberek lesznek
(lásd majd' minden politikust)... :(
2016. szept. 28. 10:27
20/35 anonim válasza:
"Szerintem alapjába véve,az állatok aranyosabbak mint az emberek,ez igaz a kicsikre,nagyokra."
Ja, pl a keresztespókok kifejezetten cuki pofák tudnak lenni.
Komolyra fordítva, nem jó fórumon tetted fel a kérdést. Ezt az oldalt tipikusan a fiatalok uralják, ők pedig evolúciós okokból nem rajonganak a gyerekekért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!