Ti bevonulnátok a börtönbe, ha a házi kedvenceiteket megkínoznák?
Megmondom őszintén, én, személy szerint a felismerhetetlenségig félholtra kínoznám azt az embernek egyáltalán nem nevezhető <censored>-t, aki nem csak hogy az én személyes házi kedvencemet, de egy vadidegen, bármilyen, akármilyen állatot halálra vagy ha nem is halálra, de nagyon csúnyán megkínozna vagy csak bántana.
Én nem tudok az állatkínzókra emberként tekinteni. Egészen konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy vannak-e itt olyan emberek, akik annyira szeretik a saját állatkájukat, legyen szó bármilyen állatról, hogy simán megtennék ugyanazt azzal, aki az állatkájukat bántották? Legyen bármi a következménye a dolognak?
Feltételezem (vagy remélem), nem csak én gondolkodok így...
Nem rajongok az állatokért, de attól még gyűlölöm az állatkínzókat! :( De nagyon örülnék, ha az embereket is annyira szeretnék, mint az állatokat. Kicsit beteg gondolkodásra vall, ha valakinek fontosabbak az állatok, mint az embertársai. De hát ez van, már hozzászoktam, hogy az ember élete nem ér annyit, mint egy állaté.
Én a helyedben csak nagyon megverném az illetőt, és amúgy többet is érdemelne ennél, de annál én jóval empatikusabb vagyok, hogy megkínozzak valakit...
Minek menjek börtönbe ha öngyilkosságnak is be lehet állítani?
Vicceltem, rám ne hívjátok a rendőröket. Meg nem ölném de ha mást nem egy állkapocstöréssel megjutalmaznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!