Ez nem is kérdés, ha úgy tetszik, segélyfelhívás? S ne ítéljetek el? Sírva írom mind a cicáért, mind az anyagi helyzetem miatt.
Egy elütött cicát találtam,fél órája. Még él,nagy csontja nem törött-átvizsgáltam,ismerem az anatómiájukat,állatorvos lettem volna,ha lett volna rá pénzem. Most sincs,ez a bajom. Elvinném állatorvoshoz,de akkor a kisfiamnak nem lesz szandálja. Mit tegyek. Nem iszik. Az lenne a fontos,tudom. Borzasztóan sovány. Ez a trauma kikészíti. Tudom,ki a gazdája,de ő letagadta ezt a cicát. Van még 5 nekik. Sajnálom,de tényleg nem tudom gyógyíttatni. Ha elviszem,nincs hol laknom többé. Ritkán esek kétségbe,de most kész vagyok.Kérlek,aki tud,ha cssk tanáccssl is,de segítsen!
A kérdés meg azért ennyire hülyén alakult,mert letiltott az oldal szabályzata.
Aranyosak vagytok,köszönöm! Felhívtam memhelyeket-hidd el,nem vagyok se buta,se tájékozatlan- sőt,egy állatkórházat is,gazdátlan ,beteg állat nem kell senkinek,ill.gyógyászatilag ezzel nem foglalkoznak.
Komolyan,szívem szakad meg érte,de nem tudom kifizizetni a számláját. Tudom,most vsn aki azzal jönne,minek netezek akkor,de 2 éves szerződésem van-sajnos- 3800-ért, aki ismerős állatorvost felhívtam,jöjjön ki,az is 20e ft-ot mondott,csak a vizsgálatért.
Ne haragudjon meg rám kérem senki,de ebből a fiam 2 hétig él. Úgy szeretném,hogy ez a cica is éljen,affenébe is. Nemrég szülhetett nőstény. Nem iszik.
Pár állatorvos beleegyezik abba, hogy a kezelés költségét részletekbe fizesd ki
(ha ez segít valamit)
Tényleg aranyosak vagytok,h próbáltok segíteni. Sajnos,ide kerültem,h 4 hónapig voltam munkanélküli,4 szakmával.segélyt nem kaptam. Semmi bevételem nem volt.120 helyre küldtem el a jelentkezésem,3 hete dolgozom.De a lakáshitelt vonták...Van egy gyerkőcöm is. Higgyétek el,nem kell fodrász, semmmi évek óta,de a fiam nő. Kell neki nagyobb cipő,póló. Énnekem tényleg nincs hova húzni magam. De szeretem az állatokat. 1 éve meggyógyittattam volna,de most nem tudom miböl. Lehet,úgy kellett volna eljárnom,mint a gazdája....leszarom,sok van belőle?
Nem adom fel sem emberi mivoltom,sem az elveim,meg a hitem,valaki úgyis segít ezen a cicán!
Na,leszarva,h lehet,nem eszünk többé, cicát elvittem a dokihoz. Ahogy mondtam,cica a végtagjain,gerincén nem sérült. Viszont se inni,se enni nem tud,az állkapcsament szét.
Tudom,mkinek más baja van.
Aki tud,segítsen.
LadvLavender le a a kalappal elötted!
Gondoltam rátok,és nem semmi hogy így is bevállaltad az orvost.
Aki ilyen körülmények közt van az megérti mire gondolok.
A cicát nagyon sajnálom,de jobb neki így.
Neked kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!