Mit tegyek a teknősökkel ebben az esetben?
Pár percre élünk egy tótól,ahol sok mocsári teknős van (védettek is),de most jönnek fel tojást rakni...viszont a kutyám érdekesnek találja őket,és behordja őket az udvarba...mit tegyek a teknősökkel?Vigyem vissza őket a tóhoz vagy tegyem ki őket a szántóföldre?
Kettő teknőst már elvittem a tóhoz,másikat meg hátra a szántóföldre,de 20 perc múlva ismét hozta vissza a kutya a szájában...tanácstalan vagyok,mert nem szeretném elválasztani a teknős párokat egymástól,de az sem tetszik,hogy a kutyus cipeli őket az udvaron át...
Előre is köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Mivel érettségiző diák vagyok,így nincs 50 ezrem kerítést felhúzni,de hátul nincs normálisan elkerítve.A kutya meg tudja meddig mehet,de hátra kiszokott velünk jönni,nem fogom 9 év után tiltani neki...
Az érdekes pedig az,hogy eddig nem volt ilyen problémánk,most kezdte ezt a begyűjtést,annak ellenére,hogy tiltjuk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!