Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Kutyám babéziás?

TheDanush kérdése:

Kutyám babéziás?

Figyelt kérdés

Legyszives segitsetek, kutyamban ma talaltam 3 kullancsot ami a napokba mehetet bele, kiszedtem oket es megis furdettem mert gondoltam akkor atnezem van-e benne meg. Aztan ugye mivel kan szexualis kapcsolatot letesitet az egyik plussel es azt vettem eszre hogy a lepedo veres lett picit, valoszinuleg a spermajaval jott. Noss, utana olvastam es lattam a babezia tuneteit, lehet hogy az a kutyam? Enni eszik, ha az a fogara valo mert ugye yorkie, inni is iszik orra sem szaraz, nagyon orul amikor kivisszuk ott lent is nagyon aktiv, pisijet meg nem figyeltem meg, de kakija talan sargas volt.. Es most elkezdte azt hogy nyuszit sokszor igy hisztozek mintha keretozne le de ugy random elkezdi

Szerintetek? Anyukamnak mondtam, azt mondta bebeszelem, viszont orvoshoz nem tudom elvinni, mert csak jovoheten kapok fizetest, diakmelozom mert tanulok es anyukamek is igy orvoshoz nem tudom elvinni. Tenyleh csak bebeszelnem? Mit gondoltok?

2016. márc. 30. 19:29
 1/3 bollocks ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy babéziás-e, de hogy neveletlen, pofátlan és elkényeztetett, az biztos.
2016. márc. 31. 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A plüssel való közösülésnek semmi köze ahhoz, hogy kan. A szukák is csinálhatják.

A kutyák nem örömszerzésből csinálják, az egyetlen funkciója a szaporodás.

A falkában (kutya és farkas) csak az alfának van joga utódokat nemzeni.

Tudod a mondást, az erősebb kutya b***ik.

Ha ezt előtted csinálja, akkor azzal azt mutatja neked, hogy ő a főnök, feletted áll rangsorban.

2016. márc. 31. 20:00
 3/3 anonim válasza:

Az én kutyám is babéziás volt nemrégen. Rajta úgy jöttek ki a tünetek, hogy az első napon fáradékony volt, második napon már fel sem kelt, reszketett (láza volt), szóval indultunk is az orvoshoz. Átvizsgálta a testét, vett vért,2 injekciót kapott, és gyógyszereket. Azóta jobban van, jövőhéten visszük újabb vérvizsgálatra (ellenőrzés).

A kullancs viszont nem tudom mikor fertőzhette meg.

A doktor szerint az első tünet előtt 1-3 nappal, de mi a tünet előtt 3 héttel találtunk benne utoljára. Lehet kirágta magából, vagy ilyesmi.

Vidd el, amint tudod, mert mocsok egy betegség!

2016. márc. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!