Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ez a vadász ember?

Ez a vadász ember?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 25. 12:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Vadászra szükség van,mert nincs nagyragadozó az erdőkben ami ritkítaná a növényevők szaporaságát. Szóval kis idő múlva kifolyna az őz meg a vadmalac az erdőkből annyian lennének,és letámadnák a gazdák földjeit azok meg kártérítést követelnének vagy ők lőnék le őket..Szóval a vadakat ritkítani kell.

Kutyát gazda mellől kilőni meg egyértelműen ganéság volt. Persze a törvény úgyis a vadász mellett áll majd ,mert megkérdik volt e kutyán póráz ,és ha nem volt akkor a gazda szegett szabályt,mert vadgazdálkodási területen tilos elengedni az ebeket. Elég ha a kutyát lelövő vadász meg néhány haverja állítja hogy "támadó pozícióban" volt a kutya,és vadat hajtott és már meg is úszta a kutyagyilkos a dolgot.

2016. jan. 25. 14:54
 12/12 anonim válasza:
100%

Nagy valószínűséggel a tisztelt vadász uraságot a helyszínen nagyon-nagyon elkalapáltam volna.

Sajnos volt rá precedens....ő ügyelet én rendőrség.

Nem bántam meg mert nagy arcú banda akik csak akkor "emberkednek" ha puska van náluk.

2016. jan. 27. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!