Angolul tudo vegetarianusok, tejet isztok?
Figyelt kérdés
Eloszor valaszold meg a kerdest. es ird le a korod nemed is. Utana nezd csak meg a videot es irj egy masodik kommentet.
A video:
https://www.youtube.com/watch?v=UcN7SGGoCNI
2016. jan. 5. 20:33
2/7 anonim válasza:
Nem, még akkor sem, amikor nem vagyok vega (igazából most se tudom, hogy az vagyok-e, ez majd elválik). Az én állati fehérjém a házi tojás.
Dehogy nézem meg, még rosszat álmodnék tőle.
4/7 anonim válasza:
Nem nézem meg a videót, de nem fogyasztok tejet. Édes ételekhez kókusztejet, sóshoz rizs vagy mandulatejet használok.
5/7 anonim válasza:
Iszok tejet, tudom hogy készül, ezután is inni fogok.
6/7 bollocks válasza:
Beszélek angolul, eddig is ittam tejet, és ezután is fogok. Jah, és vegetáriánus sem vagyok. A videó meg nem kicsit hatásvadász.
7/7 anonim válasza:
Értem én, hogy kell illusztráció, de ennyi? Ez olyan mint a szexuális felvilágosításnál, mikor mindenből a lehető legrosszabbat mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!