Miert kell ellene eljarast inditani? (autoban hagyott kutya lehuzott ablakokkal)
Nem ertem ezt a cikket:
Az ablak nyitva volt, lehet a kutyanak csak egy sima epilepszias rohama volt aminek egadta vilagon semmi koze nem volt a hoseghez, szegeny embert ezert meg most megkovezik.
Pont a héten került fel netre ez a video. Emberkísérlet, hogy meddig bírják kocsiban a meleget. DE nyugodtan kipróbálhatod te is.
A 2 mm-re lehúzott ablak, meg nem ér semmit.
Szegény te, hogy ilyen bután gondolkodsz.
Direkt hasonlítottam a gyereket a kutyához, hiszen egyiket SEM hagyjuk az autóban! De semmilyen más állatot sem! TILOS!
Egyik pillanatról a másikra el lehet ájulni a hőségtől. Már nem is számolom, hogy most a nagy hőségben hány mentőst láttam, akik szedték össze szerencsétlen embereket a földről. Nem is csodálom, ezt a meleget max vízben vagy klímás helyen lehet kibírni. És gondolj csak bele, az utcán még hűvősebb is van, mint abban az autóban.
Ráadásul kutyát sétáltatni se lehet ilyen időben, főleg a forró betonon. Max füvön, úgy, hogy 10 percenként locsolod és itatod a kutyát.
Én is hajnali fél 5-kor kelek (hétvégén is), és viszem ki a kutyát másfél órára. Utána délután 3-kor max egy fél óra, utána este 9-kor újabb másfél óra.
Szóval nem tudom mit nem értesz ezen a cikken. Tényleg nagyon remélem, hogy nem kapja vissza a kutyáját, és még fel is jelentik állatkínzásért. Mert ez már annak számít.
Miért?!
Azért, mert egy dögmeleg autóban 5 perc is bőven sok, nem hogy 20, vagy akár több is. Szerencsétlen állatnak víz se volt a közelében, akármilyen szemét módon is hangzik, kívánom a "kedves gazdának", hogy élje át ugyanazt, mint a kutyája!
Persze, biztosan véltelen egybeesés, hogy akkor lett "rohama" amikor bezárták a sütõ forróságú kocsiba a tūzõ napon.
Nagyon helyes ha megkövezik, elitélik, állatkínzásért ez jár.
Ha nem is volt szándékos, a hülyeségéért, felelõtlenségéért ugyan úgy megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!