Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit gondoltok azokról az...

Kádár Viki kérdése:

Mit gondoltok azokról az emberekről akik bántalmazzák az állatokat?

Figyelt kérdés
Csak a véleményetek érdekel.
2015. júl. 14. 07:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%

Nem értem... ezt mindeki megkérdezi, hogy " ti mit csinálnátok azokkal akik állatokat kínoznak ? "

Felháborító... Afganisztánban pedig a hadifogjok fejét úgy vágdossák, mint ti otthon a szalámit a kenyérre !!!

Kit érdekel az a rohadt dög, az embereknek k***ára magunkba kellene nézni !!!

Mi vagyunk a legundorítóbb faj, esköszöm !!!

2015. júl. 14. 08:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Mármint az a rohat dög amiket az emberek mészárolnak??
2015. júl. 14. 08:28
 13/22 anonim ***** válasza:
26%

#11-es vagyok

Nem aza rohadt dög ( az állatok akiket megkínoznak )

Az azért durvább, ha embertársunkat kínozzuk !!!

Nagyon sok ember rohadtul vakon tengeti az életét, közben meg ebben a pillanatban is lehet, hogy foglyokat csonkítanak a Közel-keleten !!!

2015. júl. 14. 08:34
 14/22 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tenném velük, minimum. És bírságot fizettetnék velük.
2015. júl. 14. 09:04
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
#11. Az, hogy a Közel-Keleten embereket kínoznak azért van, mert nincs következménye. Ha itt Európában sem lenne következménye, akkor itt sem kutyákat húznának fel a fára bálazsinórral, hanem embereket. Ezzel azt akarom megértetni veled, hogy nem beszélhetünk itt kettős mércéről, mert aki az általad "rohadt dögnek" nevezett állatokkal ezt megteszi, az a védtelen gyerekkel, öreg nyugdíjassal vagy egyedül sétáló tinilánnyal is meg fogja tenni, ha alkalom adódik rá. Aki nem tiszteli az életet magát, annak tökmindegy, hogy kutyáról vagy emberről van szó.
2015. júl. 14. 09:27
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

#13-as vagyok !!!

#15 Akkor azok az emberek már nem is számítanak, mert az ott "megengedett" és nincs semmi következménye ?

Nem tudtok ti semmit, az egyik ismerősünk kint szolgál és mesélt ezt-azt, amitől néhány ember itt, ha meghallaná, lefosná a bokáját !!!

2015. júl. 14. 09:42
 17/22 anonim ***** válasza:
69%

Tényleg nem tudunk semmit? Az egyik legjobb barátom kint él, úgyhogy hidd el tudom, hogy mi megy kint. A családja egyik részét megölték, a másik része börtönben volt. Az ellen sajnos nem tudunk tenni semmit. Az állatkínzás ellen viszont igen, tehát ott kell segíteni ahol lehet, nem innen sajnálkozni, hogy húú, de nagyon rossz lehet kint lenni.

Emellett te mit teszel az emberkínzások ellen? (azon kívül, hogy itt puffogsz a GYK-n)

2015. júl. 14. 09:48
 18/22 anonim ***** válasza:

#16 vagyok !!!

Óóóó... nem az a kérdés, hogy én mit teszek, ember !!!

Hanem az, hogy Amerika, miért pénzeli azt a helyzetet ?

Felesleges idő és pénz pazarlás ami ott folyik egyébként, mert ha terrorista támadást akarnak véghez vinni akkor az úgyis befog következni !!!

Ez egy véget nem érő örgögi kör és azt nem értem, hogy Amerikának tényleg ér-e ennyit az az olajjal teli föld, hogy feláldoz egy csomó jó embert akik ott harcolnak ?

Én nem is tudom, hogy az ottani emberek mi a fenéért harcolnak egyáltalán ? Hát miért nem adják már meg végre magukat, hisz nekik is jobb lenne, ha hasznos tagjai lennének a társadalmunknak !!! Véget érne az az eszméletlen szegénység és nem kellene annyi ártatlan embernek meghalnia !!!

Azt kérdem én,,,, Hát hol van ilyenkor a ti szeretett Istenetek ???

2015. júl. 14. 10:00
 19/22 anonim ***** válasza:

"Óóóó... nem az a kérdés, hogy én mit teszek, ember !!! "

Ja, ezt valahogy sejtettem. Csak a szádat tudod tépni.

Egyébként javaslom, hogy látogass meg egy jó pszichiátert, mert a túlzott reakcióidból úgy érzem, hogy szükséged lenne rá.

2015. júl. 14. 10:10
 20/22 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok már bocs! Nem az a lényeg hanem amit írtam!! Köszönöm!
2015. júl. 14. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!