Volt 2 kutyám az állatorvos szerint megmérgezték őket, valószínű az egyik szomszéd tehette, mert a kutyákat utálták. Mivel tudom bebizonyítani, hogy ők voltak?
Én a helyedben a saját kezembe venném a dolgot.
A rendőrök ebben sajnos magyarországon nem segítenek.
Én egész biztos átmennék megregulázni őket.
Maximum úgy tudod bebizonyítani, hogy a két kutyát boncoltatod, megállapítják, milyen méregfajta okozta a halálukat, átszöksz és megpróbálod megkeresni a mérget. Ezzel viszont vigyázz, mert simán feljelenthet magánlaksértésért, vagy bármiért. Ha megvan a méreg, hazaiszkolsz, rendőrségre betelefonálsz, hogy ilyen dolog történt, és te tudod, hogy nála van ilyen méreg itt és itt (mondjuk az unokája mondta, még véletlen se te mentél be!), ha így fel tudod jelenteni, házkutatási paranccsal a rendőrök kimennek (merthogy feljelentést kötelesek kivizsgálni), megtalálják, jön a bírság.
Mást nem igen tudsz tenni... A személyes bosszúval szerintem vigyázz, ha kiderül, hogy te voltál vagy közöd van hozzá, ugyanannyit kapsz érte, mint egy rendes emberért!
:( SAjnálom a kutyád, de az enyém pont szerdán halt meg!
Az én kutyusom! :'''(
Bocsi megyek könnyes lett a gép :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!