Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Segítség! Önkénteskedni...

Segítség! Önkénteskedni szeretnék de anyukám nem engedi! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még tavaly nyáron elmentem egy menhelyre (Rex), és nagyon szerettem volna már régóta önkénteskedni és ráadásul akkor nagyon megjött a kedvem ehhez. Egész nyáron sz*rt se csináltam és ugy éreztem ez a nekem való feladat. Imádom az állatokat főleg a kutyákat.Meg is említettem anyukámnak de nem nagyon tetszett neki. Nem mondott semmit. Aztán többször is felvetettem a témát de mindig ellenezte. Szerinte hülyeség meg hogy minek megyek oda szart szedni (???) meg ilyenek. Jól leteremtett. Én meg nem olyan vagyok aki visszaszól. De most komoly terveim vannak a nyárra nézve és egy percet sem akarok itthon ülve unatkizva tölteni. De anyámmal szemben nagyon nehéz. Makacs mint az öszvêr. Mit tegyek? Kérlek segítsetek! Annyira boldog lennék ha sikerülne...

2015. febr. 8. 20:31
1 2
 11/11 Vadkorte81 ***** válasza:
0%
...most magazol vagy tegezel?:)Ha lottozol ne nagyon eroltesd mert a talalgatas nem a te mufajod....ha ismernel elszegyelned magad azert amiert ilyeneket irsz rolam..de ha mas nem jobba tetted a napom:)jot mosolyogtam,koszonom.
2015. febr. 25. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!