Szerintetek az emberiség megfog még szenvedni az állatok kínzásáért?
Belenéztem a Földlakók című filmbe, és a ********************************* körülbelül. Az emberi faj az mentálisan beteg, egyszerűen nem érdemel életet!!!!!!
Nagyon remélem, hogy szenvedni fog mindenki!!!!
Amíg ilyen cikkek vannak, és a kommentek alatta, addig itthon se változik semmi.
Gyűlölöm ezeket a parasztokat, inkább ezekről látnék fotókat, ahogy fel vannak lógatva egy kampóra, mint a szerencsétlen malac.
És akkor jönnek evvel a városi puhány dumával...
Agyatlan senkiházi bugrisok.
Én napi 16 órát dolgoztam és húst ettem hússal! De az állatokat jobban szeretem és tisztelem, mint az embereket. Tisztelet a kivételnek!!!
A rizst világ életemben utáltam, egészen addig míg meg nem kóstoltam az egyik országban ahol termesztik. Semmi köze hozzá, amit itt kapsz. Az ízén kívül kitűnő tápanyag. 1 évig amíg rizsföldön éltem, szinte nem is ettem mást és nem is öregedtem, más bajom sem volt. Lehet ez lesz az egyik megoldás a kérdéseddel kapcsolatban az élelmezésre nézve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!