Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Szerintetek az emberiség...

Szerintetek az emberiség megfog még szenvedni az állatok kínzásáért?

Figyelt kérdés

Belenéztem a Földlakók című filmbe, és a ********************************* körülbelül. Az emberi faj az mentálisan beteg, egyszerűen nem érdemel életet!!!!!!

Nagyon remélem, hogy szenvedni fog mindenki!!!!

2015. febr. 6. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amíg ilyen cikkek vannak, és a kommentek alatta, addig itthon se változik semmi.

[link]

Gyűlölöm ezeket a parasztokat, inkább ezekről látnék fotókat, ahogy fel vannak lógatva egy kampóra, mint a szerencsétlen malac.

És akkor jönnek evvel a városi puhány dumával...

Agyatlan senkiházi bugrisok.

2015. febr. 16. 05:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a film megnézhetetlen. Belenéztem megint egy fél percet, de így sem ment könnyek nélkül férfi létemre. Nagyon felkavaró!
2015. febr. 16. 14:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Én napi 16 órát dolgoztam és húst ettem hússal! De az állatokat jobban szeretem és tisztelem, mint az embereket. Tisztelet a kivételnek!!!

A rizst világ életemben utáltam, egészen addig míg meg nem kóstoltam az egyik országban ahol termesztik. Semmi köze hozzá, amit itt kapsz. Az ízén kívül kitűnő tápanyag. 1 évig amíg rizsföldön éltem, szinte nem is ettem mást és nem is öregedtem, más bajom sem volt. Lehet ez lesz az egyik megoldás a kérdéseddel kapcsolatban az élelmezésre nézve...

2015. febr. 24. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!