Elvehetik ilyen esetben a kutyámat? A kutyám kiszökött a kapun amíg én a kocsinál voltam és megharapta a szomszédomat. Ismerősöm elvitte az orvoshoz. Nagyon rossz viszonyba vagyok az illetővel.
Hát amit tehetsz, hogy (tudom, nem könnyű) behunyázkodsz. Tehát sokszor elnézést kérsz. Talán enyhül. A feljelentés egy dolog, vagy a fenyegetőzés, az viszont már más, ha esetleg megmérgezi a kutyádat. Ha tudod, hogy vele beszélsz egyébként vedd fel a telefonodra hangrögzítővel a beszédet, esetleg jobb lenne ha a nevét is kimondanád, mert ha később valami baja lenne valamelyik állatodnak, és mondjuk boncoltatod akkor lesz bizonyíték.
(ezt csak azért ,mert mi is átestünk ezen, vagyis a mérgezésen, és voltak fenyegetőzők, mert egy kóbor kutyát összekeverték a miénkkel (tény, hogy hasonlítottak), és azt hitték, hogy a miénk jár ki az utcára ijesztgetni az embereket...meg is mérgezte valami s...gfej, sajnos nem élte túl. Ha hamarabb gondolunk erre, akkor most több ember ellen is eljárás indulna, és valaki biztos, hogy rosszul járna ezek közül. De sajnos bizonyíték nélkül semmire sem mentünk..:(
Próbáld meg megtanítani a kutyádat, hogy ne egyen fel semmit a földről és ne fogadjon ételt idegentől.
Azért a "sosem bántott senkit" és a "megharapta a szomszédot" között én érzek egy kis ellentmondást... Meg a kérdésből is úgy tűnik, remélem jól értem, szóval kiszaladt a kertből a kutyád, odarohant a szomszédhoz, és még csak nem is a te telkeden, a saját területén, de harapott?
Hát már ne haragudj, de én is feljelentenélek, nehogy már a saját portámon más kutyája okozzon nekem, vagy akármelyik hozzátartozómnak sérülést. Örülj neki, hogy felnőtt ember volt, egy gyereket is megsebesíthetett volna ennyi erővel.
Elvenni nem fogják tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!