Szerintetek valódi ez a videó? Mert nagyon durva :S
Lehet hogy az állateledelbe mennek. Tudtátok hogy a konzerves állateledelekben az az aszpikos rész miből van?
Alig akartam elhinni amikor először hallottam: Csirke tollakból főzik ki. Nem engednek semmit veszendőbe menni. Simán el tudom képzelni hogy tényleg a kiskakasok az állateledelekbe mennek.
Tény, hogy a kakas nem tojik, harcias, több a gond a tartásával, és a húsa is keményebb...
Háztáji baromfiudvarban működik az a rendszer, hogy van mindig egy-két "valódi" kakas a baromfiudvarban, hogy legyen szaporulat (aztán amelyik "kiszolgált", abból leves lesz, és nevelnek másikat), a többi kakascsirkét pedig kappanolják (azaz kiherélik) és úgy nevelik a húsáért. Nagyüzemben ezzel nem tudnak bajlódni, így ráálltak az említett darálós megoldásra. Amit ma már szerencsére egyre több helyen kezdenek visszaszorítani, betiltani, ahogy adott már a technika, hogy kikelés előtt meg tudják állapítani a leendő csibe nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!