Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ezt a kutyát bántalmazták? (kép)

Ezt a kutyát bántalmazták? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Iskolából hazafelé menet megláttam egy apró udvarban,valószínűleg a lába/csípője vagy valamije törött,mert járni sem tudott a szerencsétlen,amikor először meglátta hogy felé megyek vonyítva próbált menekülni,de pár percig szépen beszéltem hozzá,leguggoltam és akkor odamerészkedett. Bántalmazhatták?Tudok valamit tenni?Láthatólag már nem friss seb,és nincs lekezelve...Megszakad érte a szívem.

17/L

2014. szept. 3. 15:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Megadtam neki a helyet,azt mondta intézkedik. Pár nap múlva érdeklődök mire jutott.
2014. szept. 4. 16:37
 12/21 A kérdező kommentje:

A kutya pofiján tályog van,rosszak a fogai,öreg mint ahogy látszott is... A lényeg hogy nem ember bántalmazta szerencsére.

Attól függetlenül nagyon szomorú,hogy elhanyagolják ezt a szegény párát.

2014. szept. 5. 12:02
 13/21 anonim ***** válasza:
igen bántalmazták. hívd ki a rendőröket és az állatvédöket. sürgőssen!!!!!!!!!!!
2014. szept. 6. 09:15
 14/21 anonim ***** válasza:
ha valaki nem gondozza a kutyáját, az épp olyan bűn mint a bántalmazás.
2014. szept. 6. 09:16
 15/21 anonim ***** válasza:
3.-as . ha a gazdinak nincs pénze , akkor is a kutyát el kell látni, hívjon állatvédő szervezetet akik elviszik orvoshoz. nem hagyhatja a kutyát ilyen állapotban. ez állatkínzásnak minősül.
2014. szept. 6. 09:18
 16/21 anonim ***** válasza:
92%
17 éves korod ellenére , 1 lelkiismeretes ember vagy, örülök, hogy hívtad az állatvédőket. Hívd fel újra vagy menj el a kutya felé hogy történt-e valami pozitivum.
2014. szept. 6. 09:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne hagyd annyiban, ha nem gondozzák az éppoly rossz mintha bántanák, keríts neki új gazdát, vagy menhely vagy vmi. Gondolom se oltás se chip
2014. szept. 6. 11:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg az állatvédő hölgy gyakorolni tudott akkora hatást a gazdákra,ami pozitív változást eredményez. Majd még ránézek mindenképp,változott-e valami. Köszi a segítséget !:)
2014. szept. 6. 16:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Minden nap lenéztem hozzá,de azóta nem láttam sajnos. Nem tudom mi lehet vele. :( Vagy elvitte az öregség,de reményeim szerint normális kezelésben részesítik.
2014. szept. 10. 06:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Vagy nem az öregség hanem a gazdái vitték el, méghozzá egy rossz helyre.

sajnos a mai világban ez van. Adott egy gazda, aki nem akar törődni a kutyájával, aztán az állatvédők elkezdik zaklatni. Szerinted melyiket választja, pénzt áldoz az öreg kutya kezelésére, vagy megszabadul tőle?

Igen, sajnos a második.:(

2014. szept. 29. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!