Mit csináljak a macskával?
Én is állítólag allergiás voltam a macskákra de nálunk esély sem volt a macskanélküliségre gyerekkoromban, falun minden szomszédnál volt, én meg kslányként mindig cicázni akartam. És milyen jól tettem! Nemhogy a macskákra nem vagyok allergiás (3-al élek egy lakásban) de semmi másra sem, sőt az immunrendszerem mint a vas!
Főleg gyerekkorban fontos az "edzés" az immunrendszernek különben felnőttkorban nem lesz miből védekeznie, ahogy a gyerek agya úgy az immunrendszere is most tanul, most a legkönnyebb formálni, nem szabad minden apró szösztől óvni. Nyilván itt most nem arra gondolok, hogy hozzáér a macska és csupa kiütés lesz tetőtől talpig és az húdejó, de ha csak kis hapci van meg viszketés még nem adnám fel.
Nekem gyerekkoromban végeztek allergiavizsgálatot, kimutattak olyan dolgokat, amikre egyébként ha a közelében voltam, semmi bajom nem volt a hétköznapokban. Szóval a fene tud kiigazodni ezeken.
Egyébként az allergia kezelhető, és van, ami meg is szüntethető. Én ajánlom a Pollengrape nevű teát (ne tévesszen meg az elnevezés), nekem rovarcsípéssel volt sokáig problémám, feldagadt, fájt, begyulladt, pár éve találtam rá erre a teára, kipróbáltam, és sokat enyhültek a panaszaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!