Mondhat ilyet egy állatvédő?
"Na de ő állatmentő! És annyi kutya meg macska van nála, ott már nem számít ha egyel több lesz!"
Azért egy roti nem keveset eszik. Plusz chipezés, oltások, féreghajtás, bolhaírtás stb. még egy állatra sem kevés pénz (főleg a mai Magyarországon). És mint írtad, azonnal szétszedné a macskákat is. Szerinted egy macska élete kevesebbet ér egy kutyáénál? Csak mert kisebb? Vagy csak egyszerűen utálod a macskákat? Szerintem pl. egy disznó vagy bármilyen más "haszonállat" élete sem ér kevesebbet egy kutyáénál, de én nem is eszem meg őket. Te mit teszel az állatokért, azon kívül, hogy másokat fikázol?
Neked csak egy kutyád van, nálad pont hogy jobban elférne még egy, mint annál a nőnél. Aki biztos hogy nem bolond, mivel ahogy írtad, ivartalaníttatja az állatait, és nemet mond egy újabbra, ha már érzi, hogy többet nem tudna ellátni. Igaza van az előttem felháborodó válaszolóknak. Te nem teszel semmit, csak vádaskodsz és ítélkezel, és elvárod, hogy más erején felül végezze a "piszkosmunkát", amihez te magad lusta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!