Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mondhat ilyet egy állatvédő?

Mondhat ilyet egy állatvédő?

Figyelt kérdés
Van egy dilis csaj, minden kóbor kutyát, macskát befogad, a helyi állatorvos már az ő lelenceinek oltásából meg elköttetéséből él. Most vinni akartak hozzá egy kutyát, egy nagyon szép, óriási rottweiler keveréket, akit találtak, de nem vette át, mert a kutya a háza előtt meglátott egy macskát és nekiment. Miért nem érti meg a bolond nő, hogy ha nem fogadja be a kutyust, az meg is halhat?

2014. júl. 30. 11:46
1 2 3 4
 31/33 k.zl ***** válasza:
100%

"Na de ő állatmentő! És annyi kutya meg macska van nála, ott már nem számít ha egyel több lesz!"

Azért egy roti nem keveset eszik. Plusz chipezés, oltások, féreghajtás, bolhaírtás stb. még egy állatra sem kevés pénz (főleg a mai Magyarországon). És mint írtad, azonnal szétszedné a macskákat is. Szerinted egy macska élete kevesebbet ér egy kutyáénál? Csak mert kisebb? Vagy csak egyszerűen utálod a macskákat? Szerintem pl. egy disznó vagy bármilyen más "haszonállat" élete sem ér kevesebbet egy kutyáénál, de én nem is eszem meg őket. Te mit teszel az állatokért, azon kívül, hogy másokat fikázol?

Neked csak egy kutyád van, nálad pont hogy jobban elférne még egy, mint annál a nőnél. Aki biztos hogy nem bolond, mivel ahogy írtad, ivartalaníttatja az állatait, és nemet mond egy újabbra, ha már érzi, hogy többet nem tudna ellátni. Igaza van az előttem felháborodó válaszolóknak. Te nem teszel semmit, csak vádaskodsz és ítélkezel, és elvárod, hogy más erején felül végezze a "piszkosmunkát", amihez te magad lusta vagy.

2014. aug. 17. 20:01
 32/33 anonim válasza:
0%
Na itt az állat"védők" ki mutatták a foga fehérjüket felőlük meg is dögölhet csak nehogy befogadja, főleg ha megteheti. :D
2016. jan. 10. 08:05
 33/33 anonim ***** válasza:
32-es nyilvan nem hiaba nem fogadta be az allatvedo csaj azt a rotit!! Le lett irva az ok, neki tamad a macskaknak, egy kutya miatt ne fogja kockaztatni a tobbi kissebb allatat amiket mar megmentett. Egy allatvedo tudja hol a hatar es tudja mennyit bir ellatni es eltartani. Attol mert valaki allatvedo nem korlatlanul tud fogadni/menteni allatokat. De szerintem az agykapacitasod a kerdezoevel illetve egy marek szaritott lepkeevel van egy szinten. Ezt egy ilyen buta kis s..gdugacs nem erti ugyse :)
2019. márc. 3. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!