Hogyan gondozzam a fecskét?
hát....azt tudom, hogy pl. a rigóknál ha kiesett a fészekből a fióka vagy ilyesmi akkor utána még gondozza, eteti őt. Én nem tudom hogy a fecskéknél hogy van ez.
Mekkora a fecske amit megmentettél? Ha már elég nagy, akkor már igazából mindenféle rovart adhatsz neki.
Most olvasom... Mi van azóta vele???
És hol találtad? Tudod melyik fészekből esett ki??? A fecskefiókák könnyen kipotyognak a fészekből, csoda, ha túlélik bármelyik (attól függ mire esik). De vissza kell őket tenni, mert ha nem tudnak még repülni, akkor elpusztulnak. A szülei nem tudják visszatenni, és kénytelenek a földön hagyni. A földön már nem fogják etetni. Egy fecske teljesen máshogy viselkedik, mint a rigó... Viszont ha visszateszed, akkor etetik tovább a fészekben.
Persze ha megsérült, eltört valamije, akkor az bajos.
Legjobb madármentőkhöz vinni. Budapesten az állatkertban van a Madármentő Alapítvány, ők segítenek! Vidéken nem tudom, de pár helyen van ilyesmi keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!