A kutyámat brutális módon megölték pedig nagyon a szívünkhöz nőtt mit tegyek van erre valamilyen törvény?
Telefon: (1) 303-5694 (minden hétköznap 09 - 16 óra között )
Fax: (1) 453-24-69
E-mail: feherkereszt@feherkeresztliga.hu
Ha mondjuk tényleg megette volna őket, és kártérítést követel az öreg, akkor oké, neki van igaza.
De a kutyát ártatlanul meggyilkolni?! Ez undorító. Tényleg hívd az állatvédőket.
A rendőrnek nincs mérlegelési joga.
Állatkínzásért meg kell tenni a feljelentést, illetve a rendőr ellen is a panaszt, mert ő nem döntheti el, hogy kinek van igaza.
De az állatvédők biztosan segítenek, hogy miként is kell ezt csinálni.
Nagyon sajnálom a kutyádat.
Én ezt nem értem.
Az öreg hol ölte meg a kutyádat? Átment hozzátok és és arra hivatkozott, hogy a kutyád átugrott és ölt?
Vagy a saját udvarán ölte meg a kutyádat ?
Ezt nem értem.....
Értem.
Csak azérg kérdem, mert nem mindegy hol ölte meg a kutyát.
Ha a saját telkén tetten éréskor, akkor a részéről jogos, sőt fel is jelenthet szabálysértésért. Az állatvédők meg szintén állatkínzásért.
Ám ha csak állította az öreg, és nem a saját területén volt az eset hanem pl utcán, és mások is látták az csak simán garázdaság, meg állatkínzás. De a szabálysértés a részedről isfennáll a te részedről.
Viszont ha a te udvarodon történt, akkor nagyon megjárhatjaaz öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!