Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » S. O. S.! Talált kölyök...

S. O. S.! Talált kölyök kutyát melyik menhely vesz be? Budapest és környéke!

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 22:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

higgyétek el, hogy nagyon szívesen megtartanám, igazi kis rosszcsont. :) de sajnos itt bent nem lehet kutyát tartani. :(

Remélem be tudják venni valahova. Kölyök kutyus, szerintem gyorsan örökbe is tudnák adni, édes pofa. :)

2013. dec. 15. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:
ne vidd állatmenhelyre, ott csak elaltatják :(
2013. dec. 15. 23:38
 13/17 kangaxx ***** válasza:

Utolsó! Ne írjál már hülyeségeket! Menhelyen nem altatnak, pláne nem kölyköket!

Kérdező! Nem tudom, hogy megoldódott-e a kutya sorsa, de ha nem, akkor hívd fel az Illatost. Ha még kölyök és jófej kutya, akkor hamar lesz gazdija.

2013. dec. 16. 10:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Az Illatosra ne vidd be, ilyenkor vagy megfagy kb. vagy elviszi valami betegség, kölyökre nagyon veszélyes. Próbálkozz magán állatvédőknél, illetve menhelyeknél, kölyköt nem hagynak az utcán, Írj h mi lett
2013. dec. 16. 16:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Elvittük megnézetni, hogy van-e benne chip, természetesen nem volt.. :(

Onnan elküldtek a HEROSZ menhelyre, nem volt helyük. Voltunk a Noéba, a Rex-be, ott sem volt hely. :(

Elvileg meg van a gazdája, azt mondta, hogy délután jön be érte, azóta semmi hir róla.

Nem tudom mi lesz holnap vele.

2013. dec. 16. 17:14
 16/17 anonim válasza:

Nézd meg itt, lehet hogy van helyük! Én mát többször voltam kutyát sétáltatni, amúgy szeretik és nem bántják az állatokat! A semmitől biztos hogy ezerszer jobb!! :)

[link]

2013. dec. 17. 13:33
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

ha egyik sem

akkor próbáld meg Csang Ling kínai éttermében leadni

2013. dec. 29. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!