Mit lehet ilyen esetben tenni?
Akkor a természet elvégezte. Nem szenvednek tovább.
Milyen felelőtlen kutya tartók vannak.
Rólam? :D Mi az hogy ennyit rólam? :D Nem értem hogy mit kellett volna tennem... szájba verni a parasztot? Abból megint csak nekem lett volna bajom...
Am fingom nincs hogy kitől vagy mitől döglöttek meg... vagy agyonütögette őket, vagy csak éhen döglöttek vagy nem tudom. Én csak annyit tudok amennyit a másik szomszéd nekem elmesélt hogy látta ahogy a kutyás szomszéd elássa a kölyköket. Nyílván azért mert már döglöttek voltak.
Lehet parasztozni és szívtelennek nézni engem, de elég nekem a saját magam baja, és igyekszek minden mást kizárni az életemből ami nem rám tartozik. Hálistennek nekem van 2 gyönyörű szép és igényesen tartott Amerikai Staffordshire Terrier kutyusom akikkel törődhetek, és páromnak is van egy keverék és egy Yorki kutyusa akiknek szintén kivan nyalva a seggük is... Tehát más kutyája hagy ne érdekeljen engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!