Kivégeznek a rendőrök egy kutyát, mert védi a gazdáját, ez mi ha nem erőszak és szándékos gyilkosság?
http://www.youtube.com/watch?v=WDBZr4ie2AE
az ilyen emberek remélem a pokolban megrohadnak.
de szted az a lényeg ?
nem az h megölték szinte ok nélkül ?
dögöljenek meg, remélem a pokolban fog az összes ilyen ember megrohadni..
de ezzel a kutyusnak nem lesz semmivel jobb.. SAJNOS :((((
nyugodjon békében :S
A helyzet:
A kutya gazdája ok nélkül provokálta a rendőröket, de legalább annyi esze volt, hogy az autóba zárta, mikor látta, hogy közelednek. Annyi viszont már nem, hogy feltekerje az ablakot. Mivel a kutya valószínűleg személyvédelmi célokat szolgált (egyes rétegekben ez státuszszimbólum), gondolhatta volna, hogy el fogja hagyni az autót. A kutya elhagyta az autót és a rendőrökre támadt. Mit tehetett volna a rendőr? Látszott, hogy előbb megpróbálja megközelíteni, hogy - szerintem - lefoghassa, de a kutya tovább támadt. Képzeljétek magatokat a helyzetébe. Egy -valószínűleg- képzett harci kutya támad a járőrökre, a megfékezésére irányuló kísérlet sikertelen volt. A rendőr nem kockáztatta saját és társai testi épségét, ezért cselekedett.
A kutyát nem a rendőr, hanem a gazdája ölte meg. Tény, hogy a kutya nem tehet semmiről, mert számára a helyzet ugyan olyan volt, mint hogyha három rablógyilkos támadta volna meg a gazdáját. Azonban az éremnek van másik oldala is, amit a kutya nem láthat. Sajnálom az ebet, én is szeretem a kutyákat, van itthon hat vadászkutyám.
Szerintem azonban a leglogikusabb az lett volna, ha megkéri a gazdáját, hogy nyugtassa le, és zárja vissza az autóba. Azonban stresszes helyzet alatt az embernek korlátozódik a helyzetfelismerő képessége.
stresszből akkor sem ölök meg egy kutyát ahelyett h a gazdáját elolodozom és megnyugtatja és visszazárja...
úristen hogy mondhatsz ilyet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!