Nem tudok hozzászólni, vélemények?
Sziasztok!
Én naiv,felmentem apródra "kutyakeresés" miatt.Igazából arra jó volt,hogy felidegesítsen.Viszont volt egy hirdetés,ami miatt már nem tudtam szó nélkül elmenni.Így írtam a kedves gazdának.Kaptam választ is,illetve valami olyasminek nem nevezhető dolgot.
Meddig fajulhat ez a pitbull/amstaff dolog??
Nekem már a könyökömön jön ki,de ez egy egész fajta meggyalázása...
A kutya 6 ezer ft volt...
Kérdező, jól megmondtad neki. ;)
Ennél jobban én sem tudtam volna kiokosítani.
:D grat. (ez dicséret)
(rákerestem aprod-on)
---Nem azért mert korcs, a kutya vagy keverék, azért ennyi az ára.---
HAHHA áááá nem , nem ezért, (-.-)
Tényleg agyhiányos ez az ember :P
Hát köszönöm,pedig igazán nem az én stílusom,de a 46. ilyen hirdetés láttán már annyira felment bennem a pumpa...
Viszont nem tudom eldönteni,hogy sírjak vagy nevessek kínomban ezen az élőlényen...Mondjuk a kutyust baromira sajnálom :(
Omg.
Az a válasz. :DDDDDDDDD
Szegény kutyus...
Suba?
Mint a napisz@r?:)
Nem ismerem...
Ott általában normálisabb a közönség, mint a napiszaron.
De szörnyű, hogy ilyen lények kezei közt vannak ártatlan állatok.
Gratula a felvilágosításhoz, bár az ilyen veszett fejsze nyele..
Én ilyenkor gondolkozom el azon, hogy egy teszthez kötném a kutyatartás engedélyezését... Kutyája és gyereke minden bar.nak lehet..
Azért egy emberes sallert leosztanék az ilyeneknek.. Ahelyett hogy dolgozna. Szégyen.
Nem tudom,mikor jutunk el(ha valaha eljutunk) a tesztig.
Nagyon hasznos lenne.Gyerekvállalást illetően is,bár az már erkölcsi/etikai kérdés lenne,hogy hogyan gátolod meg a szülőnek nem alkalmas embert,hogy gyereke legyen?:)
Nyilván a férfiakat egyszerűbb gátolni,de egy nő szétteszi és jobb híján bárki felcsinálja.
Na de elkanyarodtam..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!