14 éves lány vagyok. Tudnék önkéntes munkát vállalni, állatmenhelyen?
Figyelt kérdés
Nagyon lelkes vagyok, és imádom az állatokat. Ebből következik, hogy nagyon szeretnék velük foglalkozni, segíteni rajtuk. De látom, hogy a legtöbb helyen csak 16 éves kor felett lehet ott dolgozni, mint önkéntes.
Szerintetek van olyan hely, ahol lehet 14 évesen is önkéntességet vállalni.
Van állatokkal való tapasztalatom. Bár mondjuk lehet h hülyeségnek hangzik. De gondoztam 4 hörcsögömet (3,5 évig éltek), nyulamat, és most a kutyámat is.
2013. jún. 13. 21:24
1/7 anonim válasza:
Azt hiszem 15 vagy 16 éves kor alatt csak szülői beleegyezéssel lehet. Mondjuk azt sem mindenhol, de szerintem egy menhelyen simán megengedik. Menj(etek) el és kérdezzétek meg :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2013. jún. 14. 06:36
3/7 anonim válasza:
biztoshogy megengedit, ha mást nem kutyátsétáltatni elmehetsz! Az is nagy egítség a kutyusoknak akik kennelben várják az új gazdit! Sok sikert!
4/7 anonim válasza:
Szia! 14 éves vagyok, és 1 éve önkéntes egy állatmentő egyesületnél. Megyek velük örökbefogadó napokra, ideiglenes gazdi is voltam. Egyszerűen vedd fel a közeledben a kapcsolatot vmelyik állatmentő/védő szervezettel, és mondd h szeretnél önkéntes munkát vállalni..örülni fognak neki :)
5/7 anonim válasza:
Én 11/L vagyok , ilyen korban is mehetek . Nagyon szeretem az állatokat, van két kutyám egy hörcsögöm és lovagolok 4 éve.Légyszi a válasz írd üzibe !! Előre Köszönöm !!
6/7 anonim válasza:
Bocsi az első kérdés kérdés volt :))))
7/7 anonim válasza:
gyerekkorháziönkéntesmunka [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!