Szerintetek helyes az, hogy állat kinzásért bőrtőn jár? (Én 10 évet is adnék érte) (? )
"A Magyar a legszigorúbb állatvédelmi törvény Európában, csak be kéne tartatni.
Minden törvény annyit ér, amennyire betartatják!" És ha nem tartják be mi történik? Ki jár ezeknek az eseteknek utána? Az önkéntesek kb! Ennyit a jó szigorú törvényekről! Én inkább azt mondanám hogy: BE KÉNE TARTATNI!
Én is szigorítanám. De az a baj hogy Magyarországon még senkit nem ültettek börtönbe állatkínzásért,pedig nem egy olyan dolog történt ami miatt én kb 10 évet adtam volna.
Ameddig a jelenlegi törvényt sem fogják alkalmazni,addig nem is lesz változás.
Nem tudjátok,hogy ha a szomszédunk levert egy fecskefészket amiből 3 kisfecske zuhant ki(és halt meg)az állatkínzásnak minősül-e és lehet-e tenni valahol feljelentést?
A szivem szakadt meg ahogy láttam a kis testüket.
Bocsánat,hogy ide írtam,de egy kérdést már tettem fel ebben az órában,remélem kérdező nem bánod!
Én is ettől tartok,csak hülyének néznének:(
Pedig védett állat is.
Szörnyű belegondolni,hogy mennyit törődtek a fiókákkal,aztán arra térnek vissza,hogy a fészeknek hült helye:( Ráadásul fűre estek,lehet nem haltak meg azonnal:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!