Vajon hány madár pusztul el a csodálatos augusztus 20-i budapesti több kilométer hosszan elnyúló tűzijáték miatt?
Figyelt kérdés
Hiszen még elmenekülni sem tudnak.
És akkor a halakról, vízi élővilágról és apró emlősökről nem is beszéltünk....
aug. 16. 12:22
1/31 A kérdező kommentje:
Leginkább sokk miatt halnak meg. Vagy menekülés közben balesetben.
aug. 16. 12:23
4/31 retektorta válasza:
Mondjuk a halakat nem nagyon érdekli a dolog, mivel a tűzijáték a levegőben történik, nem a vízben. Bár lehet hogy kiülnek a partra nézni, de csak van annyi eszük, hogy néha visszaugranak a vízbe levegőt venni.
5/31 anonim válasza:
mintha lenne bármilyen élőlény abban a szmogos, büdös városban, úgy írod ezt
6/31 anonim válasza:
Szerintem ez egy jogos kérdés ez engem is foglalkotat de sajnos nemtudom
7/31 anonim válasza:
Éjszaka nem nagyon repkednek madarak nem? Vagy nálunk van kuvik de az nem hiszem hogy pont a Duna felett járőrözne
8/31 anonim válasza:
és képzeld mennyi állat, kutya, macska, madár, őzike, szarvas, farkas, stb hal meg az ukrán-ruszki háborúban, amit a széplelkű bolsik folyamatosan pénzelnek....
9/31 anonim válasza:
Az egészségügy romokban, de a tűzijaték az kell. Sok állat fog elkóborolni. Én sosem láttam a budapestit, most sem fogom.
10/31 anonim válasza:
A srácokkal biztosítjuk a hídat. Ma betoltunk ebédre 3 grillcsirkét. Számold bele ezeket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!