Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Létezik az hogy valakinek...

Létezik az hogy valakinek kiugrik az öléből egy 6 éves mopsz és meghal azonnal?

Figyelt kérdés

Szeretnék a kérdésekre választ kapni köszönöm!

Segítsetek kérlek !

aug. 7. 02:05
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

A lényeg az hogy elszaladt, a szomszédba, és vissza vitte őlbe de kiugrott az öléből és kb azzonnal meghalt ez hihető történet?

Betonra esett.. de valami akkor is sántit szerintem!

Tobábbá az is gyanus ... az eset 4. én történt.. 5. én jöttek értr hanvasztásra... 6. án meg vissza vitték!

Normális válaszokat szeretnék kérni, és szeretnék az ügy végére járni!

Aki segít köszönöm!

aug. 7. 02:09
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Ha fejet ért az ütés, belső vérzés miatt lehet.

Nem kizárt hogy más betegsége is volt a kutyának

aug. 7. 02:25
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem volt semmilyen betegsége! Nem az enyém a kutya de tudom hogy nem volt!

És hihetetlennek tartom hogy meghaljon ... csak azert mert 1 meterrol mondjuk kiugorjon a kezebol valakinek.

6 éves volt és 12-13 kg ha ez segít...

Van reflexuk én úgy tudom!!!

aug. 7. 02:30
 4/23 Justinianus ***** válasza:
9%
Legfeljebb a józan ész halt meg...
aug. 7. 03:42
 5/23 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem jelentsd fel allatkinzasert... de ismeretlen tettes ellen tedd.
aug. 7. 04:31
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehet tudni, hogy mi történt valójában.

Nem csak az embereknél, az állatoknál is vannak olyan esetek, amikor az egészségesnek tűnő állattal történik tragédia.

Nem gyakori eset, de több olyan kutyáról is tudok, amelyek érzékelhető előjel nélkül pusztultak el, és közöttük is volt 5-6 éves.

A kutyákra is végzetes lehet az agyvérzés, infarktus, ami hirtelen halált jelenthet.

Ezzel csupán annyit állítok, hogy létezik ilyen, fogalmam nincs, hogy mi történt a kérdésben szereplő mopsszal

aug. 7. 05:10
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent allatorvos tudna segiteni abban, hogy esetleg bantalmaztak-e a kutyat vagy sem.
aug. 7. 05:12
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

Fú de elkanyarodtak a válaszok. Állatkínzás?? Mire alapozva.?

Ahogy leírtad nem nem hihető. Ha nem veled történt kamu sztorival bolondít valaki

aug. 7. 05:46
 9/23 anonim ***** válasza:
36%
8 Nem kanyarodott el senki, te nem erted a szitut... a kerdezo mopsza ra volt bizva valakire, es kozben meghalt a kutyus. Egy hihetetlen sztorit adott be a ra vigyazo a gazdinak. Siman lehet, h o olte meg bantalmazassal es kitalalt egy kamu sztorit.
aug. 7. 05:52
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem írta sehol hogy az övé volt...sőt hamvasztós sztori miatt nekem ugyy tünik hogy nem. Ha övé volt miért nem ö hamvasztatta
aug. 7. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!