Mit tegyek a szomszed ellen? Evek ota harcolunk a szomszeddal, ami neha durva veszekedesbe megy at A problema az hogy nem kepes felfogni hogy a joszagait (Lo, Barany,Baromfi) tartsa a sajat udvaran.
A kertunket mar evek ota nem tudjuk hasznalni mert folyamatosan at jarnak, es mindet szet turnak, rongaljak.
A kerites ami az o oldalukon van az mar teljesen szet van szakitva.
Szoltunk neki csinalja meg de csak nevet.
A kertjeben tarolt lovak utan nem kepes felszedni a tragyat, ezaltal olyan budos van hogy keptelenseg megmaradni.
Annyi legy es patkany van hogy az mar felfoghatatlan.
A napokban felkerestem a Megyei allatvedoket hogy szuntesse meg a problemakat, de sajnos ahelyett hogy nekunk adtak volna igazat a szomszed reszerol mindent rendbe talaltak, ami felfoghatatlan, nem hittuk el hogy ez hogyan lehet.
Hova tudnank meg fordulni? mert csak a fenyegetozes es kiabalas megy.
Borsod megyei kis faluban elunk.
Azert irtam ide hatha valaki tud meg segiteni. Mert nem hiszem hogy ezt normalis ember jonak latja hogy buz van, es nem lehet megmaradni mar lassan a lakasba se.
Tudom hogy azt irtam hogy senki se segit, az allatvedok mindent renbe talaltak, de ez akkor se jo igy.
"nem tudja elviselni a falusi lét velejáróit."
Nem ugyan az, ha a szomszéd állatai évek alatt 1-2x átjönnek, mert szétszedték a kerítést, mintha napi szinten ott lennének.
Utóbbi esetben néhányszor szólnék aztán, hivatalos levél a jegyzőnek, feljelentés a rendőrségen, mindezt rengeteg képpel igazolva. Ha nem történik semmi, jöhet az általam linkelt szögesdrót. Aztán mikor össze vagdossa az állatait majd egyből feljelent. Mikor kijönnek megnézni hol van az a drót lezárják az ügyet. Neki meg maradnak az orvosi költségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!