Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Az állatvédők ártanak legtöbbe...

Az állatvédők ártanak legtöbbet az állatvédelemnek?

Figyelt kérdés
A tetteik, kommunikációjuk, a hozzáállásuk cinikus. Általában az átlagembert csesztetik. Mikor elzárnak egy utat. Prágában velem is megesett hogy egy utat elálltak és senki nem tudott mozdulni. Agresszívek és személyeskednek. Én nagy állatbarát vagyok és sok állatvédőt ismerek személyesen. Persze tisztelet a kivételnek.
jan. 12. 19:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10 értem én, hogy nagyon furfangosnak érzed magad, a cenzúrázott trágárságod (a káromkodás teljesen más) pont nem izgat, és nem kaptam rá semmire.

Ezek alapján pont te lesed az alkalmat, hogy ki ugrik a "csalidra", és vitatkozhass.

Én csak arra reagáltam, hogy a kérdezőnek pont abba az egy mondatába álltál bele, amiben pont semmi rossz nincs.

Szerintem te a villanyoszlopba is képes lennél belekötni.

P.S.: "nem, mivel nem vagyok állatvédő aktivista."

Tulajdonképpen azok sem, akikről itt értekezünk.

jan. 12. 21:13
 12/16 Grimfox ***** válasza:
88%
A hangoskodó, másokat zavaró emberek nem állatvédők, ők szerepelni akarnak, figyelemre vágynak. Ha nem kapják meg, kierőszakolják. Tesznek ők magasról az állatok valódi érdekeire. Sokan azt se tudják közülük, mi a jü egy állatnak. Ha interjúkat nézel, amit velük készítenek, hihetetlen marhaságokat tudnak mondani.
jan. 12. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Az, mint amikor a macskákat akarják a 9 emeltei panelba szoktatni, mert ne engedd ki, meg összeszarja a szomszéd telkét, megugatja a gyerekeket, leszedik a postást a bicikliról.
jan. 15. 05:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagy különbségek vannak az állatvédelemnek nevezett területen belül.

Állatvédők a Magyar Madártani Intézet orintológusai is, meg a beteg, idős embereket vegzáló kopasz gyökerek is, akik ezzel kürtölik tele a netet és azt hiszik, hogy ők most ettől jobb emberek lesznek.

jan. 16. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Sajnos igaz, 90 százalékuk vadász és horgász, rabsicolnak, lopnak, és közben lesik nem belekötsz -e egy verébbe ami a tyúkóladba jár kajálni és esetleg beviszi a madárinfluenzát.
máj. 1. 20:15
 16/16 anonim ***** válasza:
A "házikedvenc" tartókkal együtt igen.
júl. 3. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!