Mit csináljak ha rám szálltak az állatvédők és rosszat akarnak a kiskutyámnak?
"Már megint a tacskós kamukérdező. És még mindig van, aki beveszi.."
Ezt kifejtenéd? Nekem az első kérdésem ezzel kapcsolatban, kérdezd meg a moderátorokat, egyébként linkeld be akkor azt a másik kérdést.
"csodálkozol, hogy a macskatulajok (akik ugyancsak megérik a pénzüket) rád szálltak?"
Macskákat is nagyon szeretem, az állatvédő nőnek pedig csak kutyája van (tudom hol lakik) Amúgy ha macska lennék és kergetne egy tacskó akkor nem mennék arra a területre.
Lakásba egyszer felvittem, minden szétkapart 5 perc alatt, több százezer forintost kárt csinált, persze azonnal rákakilt a kanapéra.
Mi legyen akkor, vissza vigyem hogy elaltassák mert az lesz neki a jobb szerintetek ? Felhívtam a menhelyt, azt mondták teljesen dugig vannak a szilveszter miatt, elaltatnák.
Egy tacskót eleve nem tartunk kinn, de TÉLEN, hidegben főleg nem.
Még szép, hogy rád szálltak, én is rád szállnék, ha azt látnám, hogy kib.od a kutyát a kertbe, egyedül, HIDEGBEN.
"én is rád szállnék"
Mondom akkor visszaviszem a menhelyre ahol szépen elaltatják és meghal.
1. Menhelyen nem altatnak
2. Egészen tehetséges kutya lehet, hogy lakásban felügyelet mellett 5 perc alatt több százezer forint kár csinált, és az idejébe még az is belefért, hogy a kanapéra kakiljon.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!