Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit csináljak ha rám szálltak...

Mit csináljak ha rám szálltak az állatvédők és rosszat akarnak a kiskutyámnak?

Figyelt kérdés
A kis tacskóm a menhelyen egy méterszer méteres rácsoban élt, el akarták altatni. Én megsajnáltam és kifizettem érte 60 000 ft-ot ilyen oltás meg mittudomén mikre még hogy elhozhassam. Én panelban lakom, a kiskutyám egy 3000 m2-es zártkertben ami gyalog 5 percre van a panel lakástól. Van hőszigetelt kutyáháza, rengeteg játéka, minden nap friss víze és naponta sétáltatom. Egy ott a zártkerti övezetben lakó nő rá szállt a kutyára és először a sintérnél jelentett fel, majd az önkormányzatnál. Szerinte egy kutya nem lehet egyedül egy kertben. Nem értem miért lesz jobb neki ha visszakerül a menhelyre egy rácsba vagy elaltatják? Ráadásul megszerezte a telefonszámom a szomszédtól és hívogatott, letiltottam. De mások is hívogatnak, az állatvédő fb csoport többi tagjai, meg fb-on is írnak.
jan. 9. 18:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Már megint a tacskós kamukérdező. És még mindig van, aki beveszi.."

Ezt kifejtenéd? Nekem az első kérdésem ezzel kapcsolatban, kérdezd meg a moderátorokat, egyébként linkeld be akkor azt a másik kérdést.

"csodálkozol, hogy a macskatulajok (akik ugyancsak megérik a pénzüket) rád szálltak?"

Macskákat is nagyon szeretem, az állatvédő nőnek pedig csak kutyája van (tudom hol lakik) Amúgy ha macska lennék és kergetne egy tacskó akkor nem mennék arra a területre.

Lakásba egyszer felvittem, minden szétkapart 5 perc alatt, több százezer forintost kárt csinált, persze azonnal rákakilt a kanapéra.

Mi legyen akkor, vissza vigyem hogy elaltassák mert az lesz neki a jobb szerintetek ? Felhívtam a menhelyt, azt mondták teljesen dugig vannak a szilveszter miatt, elaltatnák.

jan. 10. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

Egy tacskót eleve nem tartunk kinn, de TÉLEN, hidegben főleg nem.

Még szép, hogy rád szálltak, én is rád szállnék, ha azt látnám, hogy kib.od a kutyát a kertbe, egyedül, HIDEGBEN.

jan. 14. 09:47
 13/15 A kérdező kommentje:

"én is rád szállnék"

Mondom akkor visszaviszem a menhelyre ahol szépen elaltatják és meghal.

jan. 14. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

1. Menhelyen nem altatnak

2. Egészen tehetséges kutya lehet, hogy lakásban felügyelet mellett 5 perc alatt több százezer forint kár csinált, és az idejébe még az is belefért, hogy a kanapéra kakiljon.

...

jan. 14. 12:16
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Plusz egy menhely nem is ad ki kutyát - főleg nem tacskót - úgy, hogy az nem a gazdával egy helyen, hanem attól 5 percre, egy kertben lenne tartva, télen, a szabad ég alatt. Szóval sok helyen félrecsúszott ez a sztori.
jan. 14. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!