Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Állataitok nem ijednek meg a...

Állataitok nem ijednek meg a tűzijátéktól, és a petárdáktól?

Figyelt kérdés

2023. dec. 31. 23:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

10: "Személy szerint megtiltanám a lakóterületen belüli használatukat."

Konkrétan tiltja a törvény bárhol.

jan. 1. 04:54
 22/32 anonim ***** válasza:
85%
*a petárdát.
jan. 1. 04:54
 23/32 anonim ***** válasza:
88%

Most engedtem ki a kutyát, eddig bent volt. 5 óra elmúlt, még most is remeg.

A barom szomszédok vagyonokat költöttek el, majdnem fél órán keresztül ment folyamatosan, ha egyiknél szünet volt, a másik rákezdte, aztán váltottak. Én már aludtam volna, mert most megyek 24 órás készenlétbe. Tényleg elég gáz, ha 15 éves kor felett valakit felizgat a durrogás.

jan. 1. 05:21
 24/32 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit fèltek a benti macskáim. Sokáig tèvèztem, ők pedig bebújtak a làbamhoz a paplan alá.

(Ha lekapcsoltam a tèvèt akkor fèltek)

jan. 1. 06:50
 25/32 anonim ***** válasza:
81%
Két kutyám van, az egyiket nem érdekli, de a másik mentett kutya, most volt velünk a 2. szilvesztere, szörnyű volt. Délután 5-kor volt kint pisilni, majd utána úgy félt, következőnek éjjel 4-kor mert kimenni, de aztán utána újra rohant be, és még most délelőtt is félt kimenni. Közben volt bent pisi és kaki baleset is. Egyszerűen sehogy sem lehetett kivinni őt, nagyon félt, a nappali egyik sarkában remegett szerencsétlen végig, mi odaraktuk a fekhelyét, odaültünk mellé, szeretgettük, de sajnos még így is nagyon félt. :/ Miután éjjel 1 körül bepisilt, azután már egy kicsit nyugodtabb volt, de addig annyira feszengett, hogy az csak na. Amúgy benti kutya, és folyton velünk van, meg kapcsoltunk mi is háttérzajt, meg azért így próbálkoztunk, de semmit sem ért.
jan. 1. 11:35
 26/32 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nem azzal van a fő bajom, hogy durrogtatnak. Egy évben 1x még elviselné az ember, ha indokolt, van nyugtató, nyugi-csomó, egyéb lehetőségek. Az én kutyám is fél, ugyanúgy a dörgéstől is. Ez van. De! Ha meg van szabva, hogy este 6-tól reggel 6-ig szabad, akkor aki durrogtatni kíván, az az adott időn belül tegye. Itt negyed 5-kor kezdték, a kutyát megvacsoráztatni is alig tudtam, nyugtalan volt, törte be az ajtót. Hajnali 2-ig pisilni sem mert kimenni. Olvastam néhol meg már napokkal ezelőtt is durrogtattak...
jan. 1. 16:40
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly itt a faluban 2 gyerek bedobta a petárdát az állatok mellé. Szerencsére nem sérültek meg, de az ilyennek a seggébe dugnám fel jó mélyen, hogy megtapasztalja milyen.
jan. 1. 18:24
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szerencsére nem volt nagy durrogtatás.

Éjfél után mentek ki a szomszédok az utcára.

A kutyánk egész jól tűrte. Feküdt a házában. /vizsla/

jan. 1. 19:34
 29/32 hokedli pörkölttel ***** válasza:
80%
patkányaimat kicsit sem zavarta egyik még odais ment az ablakba nézni kb fél órát a tüzijátékot
jan. 2. 16:38
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"Olvastam néhol meg már napokkal ezelőtt is durrogtattak..."

Meg tudom erősíteni. Nálunk 30-án délután, fényes nappal elkedztek petárdázni. Épp akkor mentünk el, nyitottuk a kertkaput. Abban a pillanatban durrant egy petárda nem olyan messze, a kutya megriadt és a lábunk mellett mint villám kiosont. Szerencsére nem jutott messzire...

De az embernek ténykeg lassan karácsonytól készenlétben kéne állnia és bezárnia a kutyát napokra?

jan. 2. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!