Melyik menhelynek adományozzak?
9
Gondolod,hogy ráérnek nézni a gyakorit és nem épp egy doboznyi, kihűlt, árokba hajított kutyakölyköt próbálnak életben tartani? Akiket én javasoltam, mindig hívhatóak, éjjel posztolnak két cumiztatás között és minden támogatást megérdemelnek. A posztolást is azért csinálják, mert tudják, hogy aki nincs jelen a közösségi médiában, az nem létezik.
13
Ok, igazad van abban, hogy a kérdező számára minden javasolt szervezet egyforma. Nekem a kuncsorgás szó esett rosszul. Nem kuncsorgok. Nem magamat javasoltam. Adja oda a kérdező, ahova jól esik. Szerencsére van itt egy közösség, akik rendszeres adakozásunkkal segítjük a helyi szervezetet. Az önkormányzat adja a telket és talán a benzinpénzt fedező összeget,a többi adományokból jön össze. Minden fillérnek megvan a helye, de gondolom, máshol is.
Én a lakhelyemhez legközelebb esőnek adományoznék a kérdező helyében. Tényleg hülyeség volt beírnom a mi városunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!