Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Melyik menhelynek adományozzak?

Melyik menhelynek adományozzak?

Figyelt kérdés
Kb 10-15 ezer forintot szánok rá, de csak utalással tudok adományozni. Szeretnék egy hazai menhelynek vagy egyéb állatvédelmi szervezetnek segíteni, akár egy konkrét állatnak, de nem igazán vagyok képben. Tudnátok javasolni valamit?

2023. dec. 1. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

9

Gondolod,hogy ráérnek nézni a gyakorit és nem épp egy doboznyi, kihűlt, árokba hajított kutyakölyköt próbálnak életben tartani? Akiket én javasoltam, mindig hívhatóak, éjjel posztolnak két cumiztatás között és minden támogatást megérdemelnek. A posztolást is azért csinálják, mert tudják, hogy aki nincs jelen a közösségi médiában, az nem létezik.

2023. dec. 1. 19:30
 12/16 anonim válasza:
77%
Ágica Állatotthon Solt.
2023. dec. 1. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
14%
#11 Nem értek egyet ezzel. Én is beírhatnék neveket, hogy kinek küldjenek pénzt, de ez ebben a formában kuncsorgás. A kérdező valószínűleg nem is ismeri azokat, akiket én ajánlanék. Akkor minek küldjön nekik pénzt? Annak kell küldeni adományt, akit ismer és megbízik benne.
2023. dec. 1. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

13

Ok, igazad van abban, hogy a kérdező számára minden javasolt szervezet egyforma. Nekem a kuncsorgás szó esett rosszul. Nem kuncsorgok. Nem magamat javasoltam. Adja oda a kérdező, ahova jól esik. Szerencsére van itt egy közösség, akik rendszeres adakozásunkkal segítjük a helyi szervezetet. Az önkormányzat adja a telket és talán a benzinpénzt fedező összeget,a többi adományokból jön össze. Minden fillérnek megvan a helye, de gondolom, máshol is.

Én a lakhelyemhez legközelebb esőnek adományoznék a kérdező helyében. Tényleg hülyeség volt beírnom a mi városunkat.

2023. dec. 1. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
13, Nem kuncsorgás, javaslat, amit a kérdező kért. Logikusan meg fogja nézni az említett szervezeteket, és kiválasztja azt, aki neki szimpatikus.
2023. dec. 1. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
15%
Mindegy, melyiknek adsz, úgyis magukra költik az állatok helyett. De ha azt akarod, hogy egy negyvenes, pár nélküli némber a te pénzedből vegyen magának cigit, akkor hajrá.
2023. dec. 2. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!