Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha egy brand azt írja nem...

Ha egy brand azt írja nem tesztelnek állatokon, de minden más oldal azt írja, hogy de igen, akkor mégis melyik igaz?

Figyelt kérdés
Pl ott a crueltyfreekitty.com ahol szoktam informálódni. Egy parfüm után néztem ezen az oldalon és más oldalon is azt írják, hogy lehetséges, hogy állatokon teszteknek. Maga a brand honlapján azt írják, hogy nem tesztelnek. Szerintetek kinek érdemesebb hinni?
2023. szept. 12. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%

"ami nem is volt kísérletezve, és lehet káros"

Ilyen nincs. Ami cruelty free annak olyan összetevői vannak amelyeket mrá ezer éve leteszteltek, nem innovatív újdonságok.

2023. szept. 14. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy fingfoltnak a gatyán több esze van mint neked 12.

Egy hozzászólással feljebb írtam hogy az állatokon nem tesztelő kozmetikumok csak bizonyítottan biztonságos alapanyagokat tartalmaznak. Állat teszteken kívül léteznek emellett szövettenyészetes tesztek.

Az állatkísérlet nem egy cseppet jelent, hanem pl. szó szerint addig kenik a szemébe kozmetikumot amíg ki nem rohad a gyulladástól a szeme. Kutyuli mutyulikon és nyulakon is végzik ezeket a kisérleteket.

2023. szept. 15. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!