Lehetséges ilyen képeket megosztani??
Figyelt kérdés
a dámszarvasnak néztem volna utána, de a google egy ilyen oldalra vitt, ahol -számomra- elég morbid képek vannak fent:
többféle szarvas, őzikék, vaddisznó... holttestei megosztva, kibelezve,mutogatva... Elég ízléstelen. És még csak életkori jelzés / bármilyen figyelmeztetés sem jelent meg, csak az ember képébe vágják...
2023. júl. 9. 00:10
1/13 anonim válasza:
Ha felkavarnak a kèpek, akkor ne nèzd.
2/13 anonim válasza:
Mit vártál, mi lesz egy vadásztársaság honlapján?
3/13 A kérdező kommentje:
3 nagyokos, de egyik sem a kérdésemre válaszol.
2023. júl. 9. 00:48
4/13 anonim válasza:
Lehetsèges.
Van mèg pár száz, ha nem ezer ilyen magyar weboldal.
Mit szeretnèl?
5/13 anonim válasza:
Én úgy tudom létezik sportvadászat, ahol az elejtett állatokkal egyenesen fotózkodni szoktak. Legalábbis láttam már hasonlót.
6/13 anonim válasza:
Olvasd el a jogszabályt. Jogilag rendben van.
Èvtizedek óta az aktivisták próbálnak fellèpni a vadászattal szemben, termèszetesen sikertelenül.
8/13 anonim válasza:
a teríték készítés az pont, hogy tiszteletadás az állat felé
9/13 anonim válasza:
Lehet persze. Azért a levágott őzfejek nekem is ízléstelen.
10/13 anonim válasza:
Nem kell rákeresni.
FURCSA.. tulipánra nem dob ki "levágott őzfejeket".
Amúgy nem szokás az elejtett állatok fejének a levágása közvetlenül a teríték előtt, se után. Kizsigerelni ki kell, hogy ne puffadjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!