Ez a harcsa képtelen úszni az akváriumban, olyan kicsi helyen van. Hogyan lehetne segíteni rajta?
Leszögezném, hogy az összes olyan helyet elkerülöm, ahol pénzt kérnek el azért, hogy a fogságban lévő állatokat bámuljam…
Viszont voltunk Balatonon, és nem volt semmi érdekes a közelben, pláne nem olyan ami kutyabarát lenne. Ki volt írva, hogy “akvárium” mondom megnézzük, be is mentünk a családdal.
20-30 centis halak úszkáltak a kb négy méteres akváriumban. Mögöttük pedig egy hatalmas harcsa, aki nem mozdult. Rettenetes volt nézni. Az akvárium kb 1,5 méter széles lehetett, pont amekkora a harcsa is. Megfordulni is képtelen volt benne!!! Ő volt az egyetlen aki nem úszkált. Csak feküdt az akvárium díszletén mozdulatlanul.
Lefotóztam. Direkt vártam, hogy megmozduljon, de egyáltalán nem mozgott, csak létezett. Ez kínzás!
3# Vettem észre.
2# Igen, még a harcsa paprikás is jobb lenne, legalább nem kínlódna.
1# Nincs jobb dolgom, valóban.
/Aztán csodálkoznak, hogy miért undorodom az emberektől./
Itt be lehetne jelenteni:
Hasonlót jelentettem a nébihnek, de azt írták visszamindent rendben találtak. Megfelelőek a tartási körülmények.
Persze ha te otthon tartanád így, tuti kapnál bírságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!